Ovog ljeta prepustite se luksuzu

Trenutno pregledavate Ovog ljeta prepustite se luksuzu

Kako bi ovo ljeto bilo nezaboravno Falkenstiner hoteli pripremili su posebne ponude. Luksuzni apartmani iz “Premium kolekcije“ obećavaju najbolje ljetovanje do sada.

Za one koji žele ekskluzivnost i luksuz idealan će biti kraljevski apartman u hotelu Falkensteiner Schlosshotel Velden.

Na jezeru Wörthersee nalazi se najekskluzivniji apartman u hotelu s pet zvjezdica ureen u kraljevskom stilu. Uživat ćete u impresivnoj površini od 300 m² gdje ćete imati svoj radni kutak te blagovaonicu. Ljetne večeri možete provoditi na terasi s pogledom na jezero Wörthersee te uživati u jelima koja je pripremio šef kuhinje Paul Schrott.

U ponudu “Ekskluzivno ljeto na jezeru Wörthersee” uključen je i kraljevski tretman – besplatna limuzina koja će vas čekati u zračnoj luci, 24-satna osobna asistencija, dvosatna vožnja jahtom uz šampanjac i kanapee te gurmanska večera šefa kuhinje.

Više informacija pronaite na: www.schlossvelden.falkensteiner.com

Apartman Gunter Sachs Suite u hotelu Falkensteiner Schlosshotel Velden za ljubitelje dizajna&;umjetnosti

Fotograf i kolekcionar umjetničkih djela Gunter Sachs, pretvorio je 200 m² velik apartman u hotelu Falkensteiner Schlosshotel Velden u umjetničko djelo. Radi se o uistinu neuobičajenom apartmanu kojeg su uredili umjetnici Sigi von Koeding i Ata Bozaci umjetničkog imena “Dare i Toast”. Sofisticirana estetika i moćne slikarske ekspresije pružaju užitak u tri spektakularno opremljene spavaće sobe s vlastitom prostranom blagovaonicom. Osim u umjetnosti gosti u ovom apartmanu mogu uživati u pogledu na prekrasnu prirodu i jezero Wörthersee.

Ponuda “Ekskluzivno ljeto na jezeru Wörthersee“ dostupna je na: www.schlossvelden.falkensteiner.com

Uz žubor morskih valova i zalazak sunca apartman Senior hotela Falkensteiner Hotel &; Spa Iadera idealno je mjesto za romantike

Luksuz, dizajn i mediteranski šarm čine Falkensteiner Hotel &; Spa Iaderu savršenom oazom za odmor. Brojni su već prepoznali čari jednog od najljepših mjesta za odmor u Hrvatskoj a meu njima su i svjetki poznate zvijezde poput glazbenika Fatboy Slima, britanske pop skupine UB40 i irske operne pjevačice Celine Byrne. Ovog ljeta bijeg iz svakodnevnice pronaite u Falkensteiner Hotel&;Spa Iaderi te uživajte u posebnoj ponudi “Suite Sunday” koja obuhvaća 20% popusta pri dolasku u nedjelju, ranu prijavu i kasnu odjavu kao i besplatan pristup wellness centru i vodenom svijetu Acquapura SPA koji se prostire na 6000 m². Uz sve to šef kuhinje će samo za vas pripremiti romantičan doručak za dvije osobe u apartmanu te večeru u pet sljedova sa svijećama koju će samo za vas pripremiti šef kuhinje.

Više informacija na: www.iadera.falkensteiner.com


Odgovori