Otvoren put prema uspjehu

Otvoren put prema uspjehu

Nedavno je pokrenut zanimljiv interaktivan projekt koji želi ukazati mladima na mogućnosti, potencijal i perspektivu u Hrvatskoj kroz seriju od sedam panel-diskusija. Projekt je okupio 21 uspješnu ženu koje su svoju karijeru izgradile u Hrvatskoj, a koje će svojom pričom i iskustvom prenijeti ključne poruke i ideje koje su im u tome pomogle. Upravo je zato akcija dobila ime “21 put prema uspjehu”

Projekt je prvenstveno namijenjen mladima – studentima kasnijih godina studija, magistarskih i doktorskih studija, i onima koji su na samom počektu karijere. Na svakoj panel-diskusiji sudjelovat će kao gošće po tri uspješne žene iz različitih segmenata – gospodarstvo, politika, kultura i umjetnost, civilno društvo i akademska zajednica – i ovisno o temi pokušati pružiti sudionicama inspiraciju i dodatnu motivaciju da sustavno rade na sebi, svom osobnom i profesionalnom razvoju i da uspiju u životu u onome što ih čini sretnima i ispunjenima.
Idući je panel na redu već 19. prosinca a gošće govornice bit će Julijana Matanović, Jadranka Boban Pejić i Tamara Obradović Mazal.

Julijana je jedna od naših najpopularnijih i najnagraivanijih spisateljica koju ne treba posebno predstavljati, ali ćemo ponosno dodati da je nosila našu prvu naslovnicu i da je već nekoliko mjeseci naša kolumnistica u rubrici Uz kavu o kavi.
Jadranka je prvo ime prirodne prehrane u Hrvatskoj, autorica nekoliko knjiga, direktorica i suvlasnice grupacije Biovega koja je nedavno nagraena Eko oskarom, a prošle je godine dobila nagradu EBRD-a za poduzetnicu godine.
Tamara je zamjenica ministra gospodarstva, a časopis Lider nedavno ju je proglasio jednom od pet najmoćnijih žena koje utječu na biznis u Hrvatskoj.
U društvu s ovim moćnim, uspješnim i inspirativnim ženama panel-diskusija će sigurno biti zanimljiva i korisna.

Nositeljice projekta i moderatoice panela su Vedrana Likan, inicijatorica projekta i Zora Subotić, psihologinja i psihoterapeutkinja.

Prijave i informacije na Facebook stranici 21 Put prema uspjehu.

Odgovori