Osvojite karte za koncert grupe Boa

Trenutno pregledavate Osvojite karte za koncert grupe Boa

Tako lijepa“, “Mir“, “Svi tvoji poljupci“ ili “Stup od soli“ bezvremenske su pjesme zbog kojih su stekli status kultnog art-rock benda. Oni su bili jedni od onih koji su dokazali da je sofisticiranost u rocku zaista moguća i da to ima svoju konzistentnu publiku, a njihove se stilizacije mogu povezati s radom Davida Bowiea, Talking Headsa ili Petera Gabriela. Osamdesetih godina izdali su tri albuma; “Boa“, “Ritam strasti“ i “Govor tijela“ nakon čega je uslijedila izdavačka stanka koja je prije pet godina prekinuta live izdanjem “Best of – Krug“, a publici je ponudila presjek njihovih najpopularnijih pjesama.
Boa je prošle godine odlučila nastaviti svoj kreativni put i sada se vraćaju na scenu u punom sjaju – najavljuju novi album “VII“ (SEDAM) i dva koncerta, u Rijeci i Zagrebu!

Obzirom da je koncert u Rijeci već održan, mi vam poklanjamo 3 karte za zagrebački koncert u Aquariusu 18.5.. nagraujemo 3 najbrža čitatelja ili čitateljice koji na mail redakcija@zenskaposla.hr pošalju odgovor na pitanje: Koliko godina stvaralaštva Boa obilježava novim albumom?

Inače, album “VII“ (SEDAM) vam donosi deset novih pjesama, nudi autentični Boin zvuk, a producent albuma je Mladen Malek. Do sada su objavljena dva službena singla “Pijavice“ i “Fake“. Posljednji i prije svega vrlo plesni singl “Fake“ autorski i aranžerski su potpisali članovi Boe; Mladen Puljiz, Mladen Malek i Slavko Remenarić, a sadašnje reakcije govore da je riječ o izvrsnoj pjesmi nalik onima s prvih albuma.

Izvrsnom singlu uslijedio je i vizualno atraktivan, novovalni spot za pjesmu “FAKE“ u režiji Line Kovačević, diplomirane dizajnerice koja gradi uspješnu umjetničku karijeru u Engleskoj.

Uz izlazak albuma grupa Boa se odlučila i “koncertno“ odužiti svima koji su godinama nestrpljivo čekali njihov povratak, a time će obilježiti i 30 godina njihovog stvaralaštva!

Odgovori