OLIVALOV šampon i ulje protiv opadanja kose i suhe peruti

Trenutno pregledavate OLIVALOV šampon i ulje protiv opadanja kose i suhe peruti

Imate poteškoća s prekomjernim ispadanjem kose ili prhuti?!

Stručnjaci iz Olivala predlažu korištenje čičkovog šampona i ulja. Ljekovito djelovanje čička i panetnola značajno smanjuje opadanje kose, jača korijen i ublažava pojavu suhe peruti.

Čičkov šampon protiv opadanja kose i suhe prhuti istovremeno čisti kosu i obnavlja vlasište. Ljekovito djelovanje čička i pantenola značajno smanjuje opadanje kose, jača njezin korijen i ublažava pojavu suhe peruti. Čičkovo ulje od davnina je poznato po svojem ljekovitom djelovanju. Glavne djelatne tvari su inulin, eterično ulje i tanin, pa ima protuupalno i antimikrobno djelovanje, pogotovo u liječenju suhe seboreje kože i vlasišta. Pantenol obnavlja vlasište te hrani vlasi prodirući duboko u korijen kose. šampon je pH neutralan te ne izaziva iritacije.

Olival Čičkovo ulje za kosu protiv opadanja kose namijenjeno je suhoj i prorijeenoj kosi. Djeluje na sve oblike opadanja kose i suhe prhuti. Čičkovo ulje od davnina je poznato po svojem ljekovitom djelovanju. Njegove glavne djelatne tvari su inulin, eterično ulje i tanin. Čičkovo ulje ima protuupalno i antimikrobno djelovanje, pogotovo u liječenju suhe seboreje kože i vlasišta.

OLIVAL Kozmetika

OLIVAL Kozmetika se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike za njegu i zaštitu kože, obogaćene aktivnim komponentama prirodnog porijekla. Kozmetika OLIVAL je hrvatska tvrtka čiji je koncept razvijen na temelju starih receptura, obogaćenih novim spoznajama u kozmetologiji i farmaceutskoj tehnologiji. Gotovo svaki proizvod sadrži bar jedno prirodno masno ulje dobiveno iz ljekovitih biljaka postupkom hladnog prešanja ili maceracijom.


Odgovori