Održana modna revija – Lijepa, ako to želim

Održana modna revija  – Lijepa, ako to želim

Dobitnice dm-ove nagradne igre nosile kreacije Juraja Zigmana i Hippy Gardena

U subotu, 25. svibnja održana je dm-ova modna revija “Lijepa, ako to želim!“ na kojoj su vrhunski hrvatski dizajneri predstavili svoje kolekcije. Profesionalne manekenke nosile su kreacije Morane Krklec, Larije Tatar, Zorana Aragovića i Katarine Džale, dok su dobitnice dm-ove nagradne igre dobile priliku nositi kreacije Juraja Zigmana i Hippy Gardena. Dvadeset djevojaka ovu je mogućnost zaslužilo jer je njihov “dm look“, koji su podijelile s fanovima dm-a na Facebooku, ocijenjen kao najbolji od prijavljenih.

Morana Krklec

“U dm-u smo, uz prekrasne kolekcije hrvatskih dizajnera, ovom modnom revijom htjeli pokazati da je uz malo truda i sreće moguće postići sve što se zamisli. Nadam se da je dm uspio u namjeri da djevojkama ostvari san da zablistaju u kreacijama poznatih hrvatskih dizajnera“, rekla je Gordana Picek, članica Uprave dm-a za nabavu, marketing i odnose s javnošću.

Osim prilike da nose kreacije najpoznatijih hrvatskih dizajnera, dobitnice dm-ove nagradne igre osvojile su i kreacije Juraja Zigmana i Hippy Gardena, a uz Sašu Jokovića, koji već tradicionalno sudjeluje u kampanji “Lijepa, ako to želim!“, za besprijekoran make-up i frizure manekenki bio je zadužen tim L’Oréalovih profesionalnih visažista i frizera koji su koristili proizvode L’Oréal Paris i L’Oréal Profesionnel.

Juraj Zigman

Kako je za ljepotu bitno zdravlje i dobra fizička kondicija, dm je omogućio besplatne kondicijske treninge pod stručnim vodstvom Maria Mlinarića.

Do 14. lipnja na Savskom nasipu sve rekreativne trkačice i one koje to tek žele postati, pripremat će se za nadolazeću dm žensku utrku koja će se održati na Bundeku 15. lipnja u sklopu dm green city projecta.


Odgovori