Održan četvrti po redu Women in Adria Networking breakfast

Trenutno pregledavate Održan četvrti po redu Women in Adria Networking breakfast

“Ne zaboravite disati jer još nitko nije umro od disanja“, poručila je Tatjana Divjak i zatvorila još jedan Networking breakfast.

Četvrti po redu Networking breakfast u organizaciji Women in Adria na temu “Život i posao – gdje je ravnoteža?, održan je 31.01.2013. u restoranu Bon Apetit.

Predavanje o balansiranju privatnog i poslovnog života, održala je life&;business coach Tatjana Divjak.

Ne mogu svi baloni biti jednako napuhani

Da je moguće uspostaviti ravnotežu poslovnog i privatnog života, govorila je Tatjana pred 80-ak žena koje su se okupile kako bi poslušale njezino inspirativno predavanje.

Koliko nastojimo u svemu biti jednako dobri,Tatjana je usporedila s balonima koje uvijek želimo napuhati do kraja, ali koliko god ih mi puhali, jedan će uvijek puknuti. Stoga je potrebno odrediti prioritete u životu i odlučiti što nam je važno te ćemo tek tada moći reći da smo uspostavili ravnotežu.

Takoer je istaknula kako je jedan od važnijih problema konstantna usporedba s okolinom i nastojanja da sav teret preuzimamo na sebe. “Ženi je veliki izazov potražiti pomoć jer na taj način pokazuje da ne može sama“, nadodala je Tatjana i isto joj potvrdile žene klimanjem glavom.

Osmijeh na licu, vizitke u rukama

Sudionice su pažljivo slušale životne savjete Tatjane Divjak i zapisivale naputke kako promijeniti svoje navike i biti sretnije. Mnoge su u njezinim riječima našle inspiraciju da učine taj važan korak u životu i uspostave ravnotežu duha i tijela, a sve s ciljem da budu sretnije i pronau svoj mir. Svoje predavanje, Tatjana je završila porukom “Ne zaboravite disati jer još nitko nije umro od disanja“, te izmamila osmijeh i uzdah žena koje su nastavile svoje druženje meusobno. Uz kavu, voće i pokoji kroasan, nastojale su maksimalno iskoristiti vrijeme za networking i razmijeniti dojmove i iskustva.

Women in Adria, kao brendu za poduzetnice, korporativne žene i sve one koje žele promijeniti karijeru, pošlo je još jednom za rukom informirati i povezati sudionice te da odu svojim poslovima i kućama s osmijehom na licu i novim poznanstvima. Upravo to zadovoljstvo dobivenim, prepoznala je i Privredna banka Zagreb d.d. koja je bila glavni sponzor ovog eventa.

Odgovori