Novi ambasadori akcije Lavandon za CeDePe dom i Dobra duša Bauerfeinda

Trenutno pregledavate Novi ambasadori akcije Lavandon za CeDePe dom i Dobra duša Bauerfeinda

Humanitarna akcija Lavandon za “CeDePe dom” i “Dobra duša Bauerfeinda“ pokrenuta je prije četiri mjeseca s ciljem prikupljanja sredstava za novi doma za osobe s cerebralnom i dječjom paralizom. “Novim domom za osobe s teškim oblicima cerebralne paralize osigurat će se sigurnija budućnost za roditelje koji se brinu o svojim ovisnim članovima te prestanak bojazni – što će biti kada me više ne bude. Za korisnike buduće stambene zajednice to znači neovisniji život u kojem mogu birati s kim će živjeti, na koji način će provoditi vrijeme i ostvarivati svoje želje“, kazao je Dario Karačić, predstavnik CeDePe – Društva osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb.

Novim ambasadorima humanitarne akcije Lavandon za “CeDePe dom” i “Dobra duša Bauerfeinda“ proglašeni su poznata voditeljica Mirna Maras, i košarkaši KK Zagreb Tomislav Petrović i Ivan Novačić. Pristankom da budu ambasadori ove hvalevrijedne akcije oni su se pridružili mnogim poznatim osobama iz gospodarskog, sportskog, kulturnog i političkog života koji ju podržavaju i daju joj svoj značajan doprinos.

I.Novačić_T.Petrović_M.Maras_D.Karačić_F.Milat

“Bauerfeind ambasadori prisutni su u svim sferama društvenog života. Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Milan Bandić, Joško Čagalj Jole, Ante Todorić, Davor Bernardić, Mario Maloča, Marko Tomasa, Dario šarić i Nikola Vujčić naši su suputnici prema jedinstvenom cilju – rješavanju egzistencijalnih problema osoba s cerebralnom paralizom. Zahvaljujemo svima koji podržavaju akciju Lavandon za “CeDePe dom” i “Dobra duša Bauerfeinda“ i pozivamo i druge da se uključe.“, kazao je tom prilikom Frane Milat, nacionalni voditelj ORTOREHA tima i grupe proizvoda za ortopediju i rehabilitaciju Bauerfeind.

Uz doprinos ambasadora u fond za “CeDePe dom” ide i dio sredstava od prodaje ručno raenih hrvatskih cipela Lavandon. Riječ je o obući koja posjeduju ekskluzivan kalup zbog kojeg cipele savršeno pristaju stopalu i pomažu zdravlju nogu i kralježnice. Izrauju ih stari majstori od izdržljivih materijala poput mekane napa kože.

Novi ambasadori ovom su prilikom prošli tretman dijagnosticiranja stanja stopala i potkoljenice neophodan za izradu personaliziranih uložaka za obuću Lavandon. U Bauerfeind poslovnici u Draškoivćevoj 56, u Zagrebu izmjerili su vensku cirkulaciju, statiku stopala, napravili izmjeru potkoljenice i stopala, te dinamičku analizu hoda – dijagnostiku koja pomaže u izradi adekvatnih pomagala za ublažavanje probleme s kretanjem.

Osim novih ambasadora besplatnu provjeru stanja venske cirkulacije i analizu statičnog opterećenja stopala te savjete vezano za probleme natečenih nogu, slabe cirkulacije, bolnih listova te popucalih kapilara svi zainteresirani mogu dobiti u Bauerfeind poslovnicama diljem Hrvatske. Besplatne pretrage izovode se s ureajima VenoScan i Bodytronic 300 koji mjere statičku opterećenost stopala i obujam potkoljenice te pomažu pri individualnoj opskrbi s ortopedskim ulošcima ili cipelama i kompresivnim čarapama, kao i kod pravilnog izbora sportske obuće za sportaše i rekreativce.

Više informacija na www.bauerfeind.hr i www.cedepe.hr

Odgovori