Novaspa Wellness centar

Trenutno pregledavate Novaspa Wellness centar

Novaspa je idealno rješenje za sve one koji žele sebi priuštiti nešto posebno poput privatne wellness oaze gdje mogu uživati nesmetano u spa čaroliji i prepustiti se jednoj od raznovrsnih masaža koje su garantirani pobjednik svakodnevnog stresa.

Posebnost usluge odražava se u jedinstvenom konceptu u kojem se svakom klijentu nudi mogućnost da sam doprinese kreiranju ambijenta za vlastitu relaksaciju, počevši od vizualne okoline, mirisa, glazbe, pa do svih ostalih čimbenika koji pridonose miru i postizanju duhovne ravnoteže.

Komparativna prednost centra leži u ekskluzivnosti umjesto u masovnosti.

Centar ima četiri spa zone nazvane po prirodnim elementima Vatra, Zemlja, Voda i Zrak.

Spa zone su luksuzno opremljene i voena je briga o svakom detalju da bi se klijentu osigurao savršen wellness doživljaj. Svaka Spa zona ima vlastitu saunu, jacuzzi, sanitarni čvor i tuševe, relax zonu s wellness čajevima, LCD TV, MP4 ureaj s chillout / relax glazbom, klima ureaj, ogrtače i ručnike.

Individualan ali intenzivan, jednostavan ali raskošan. Kroz visoku kvalitetu usluge, profesionalnost i ekskluzivnost doživite NovaSpa kao “Wellness nove generacije”!

Raindrop masaža

“Masaža sa romantičnim imenom Raindrop (“kapi kiše“) zapravo je zbiljsko iscjeljivanje duha i tijela kombinacijom čistih, koncentriranih eteričnih ulja. Eterična se ulja kapaju kao kišne kapi direktno na kralježnicu gdje kroz kožu dolaze do spinalnih živaca i na taj način započinju svoju čudnovatu misiju po tijelu. Kombinacija ove masaže sa masažom stopala daje najučinkovitije rezultate jer ulja najlakše i najbrže ulaze u tijelo preko stopala, a masaža stopala djeluje na refleksne zone i tako se aktivira tijelo u cijelosti.“

Raindrop masaža započinje s 30 minuta saune pa onda slijedi 60 minuta ritualne masaže te se tako postiže savršena harmonija duha i tijela.

Savršena DETOX formula za Vaše tijelo – “ Mršavite slatko i prirodno“ !

Anticelulitna masaža s šećernim kofeinskim gelom je posebna anticelulitna masaža koja zbog posebnosti preparata i tehnike masaže daje brže rezultate nego klasična anticelulitna masaža.

Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože. šećerni gel za masažu s kofeinom za obnavljanje kože sadrži velike doze kofeina (2%), budući da je šećer izrazito prikladan nositelj koji odvodi kofein u dubinska masna tkiva. Kofein povlači vodu iz stanica te sprečava djelovanje cikličkog enzima M3′, 5′-nukleotidne fosfodiesteraze, a kroz to bi se trebalo postići uništavanje masnih stanica i smanjenje težine.

Masne stanice, koje celulit još povećava, trebaju se stoga smanjiti, te bi koža trebala postati napetija i glaa.

Naše tijelo šećerni gel prepoznaje kao prirodni sastojak stoga penetrira pod kožu što dovodi do brže razgradnje celulita i detoksikacije. Važno je naglasiti da u anticelulitnoj masaži s šećernim gelom , NovaSpa wellness terapeutkinje koriste posebnu tehniku masaže koja u suradnji sa šećernim gelom izaziva hiperemiju koja nam pomaže pri bržoj razgradnji masnih stanica i izbacivanju štetnih tvari iz organizma tako da se rezultati vide već nakon prvog tretmana.

Kombinacija terapije vodom, vruće saune i masaže sjajna je za oporavak tijela, jačanje imuniteta i općenito fizičko zdravlje, no još pozitivnije učinke ima na psihu pojedinca. Nakon radnog dana punog stresa, nekoliko sati provedenih u miru, užitku i opuštanju uvelike će Vam olakšati radni tjedan, napuniti Vas dodatnom energijom i pomoči da lakše prebrodite teške trenutke!

NovaSpa wellness centar nudi posebne osmišljene promotivne ponude svaki mjesec koje su spoj spa usluga i masaža, rituala njege lica i tijela , detox programe te kao novitet za ljetne dane -depilacije s šećernom pastom.

Za istinske ljubitelje wellnessa osmišljeni su all inclusive paketi SILVER CLUB, GOLD CLUB i PREMIUM CLUB.

SILVER CLUB paket je idealan za individualce kao savršena kombinacija svih usluga wellness-a.

Za obitelji je savršen GOLD CLUB kao all inclusive kombinacija svih usluga koje mogu koristiti svi članovi obitelji te se mogu darovati odabrane usluge unutar paketa i prijateljima kao poklon. PREMIUM CLUB je zamišljen kao VIP all inclusive paket za tvrtke u sklopu programa nagraivanja djelatnika, zahvale poslovnim partnerima ili privlačenja novih klijenata.

Posebne pogodnosti kupovine SILVER, GOLD ili PREMIUM CLUB all incusive paketa su obročno beskamatno plaćanje kreditnim karticama do 6 rata i uz svaki kupljeni paket NovaSpa nagrauje s nekom od svojih usluga.

NovaSpa Wellness centar
Zagrebačka avenija 104, Zagreb
Tel. 01/ 55 34 644
Mob. 091/ 390 1239


Odgovori