Nova linija organske kozmetike Dr. Organic

Trenutno pregledavate Nova linija organske kozmetike Dr. Organic

U srijedu, 6. veljače predstavljena je u Zagrebu nova kozmetička linija Dr. Organic koja će se prodavati u Bauerfeind i bio&;bio trgovinama.

U srijedu , 6. veljače predstavljena je u Zagrebu nova kozmetička linija Dr. Organic koja je ovih dana pronašla svoje mjesto na policama bio&;bio trgovina, a kozmetički preparati Dr.Hauschka odnedavno su u ponudi Bauerfeind trgovina čime je kvalitetna prirodna kozmetika postala još dostupnija širem krugu kupaca.

Dr.Organic slijedi holistički pristup zdravlju koji govori da proizvodi koje nanosimo na tijelo trebaju biti prirodni i organski kao i oni koje unosimo u naš organizam. Svi Dr.Organic proizvodi su napravljeni isključivo od najboljih prirodnih i organskih sirovina. Sirovine za proizvodnju Dr.Organic proizvoda su brižljivo odabrane, a prikupljaju se iz različitih, zelenih, čistih, netaknutih dijelova svijeta te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi se osiguralo jamstvo kvalitete svakog proizvoda.

Naše prirodno okruženje opskrbljuje nas brojnim biljem, travama, vitaminima i mineralima. Sve te prirodne komponente posjeduju višestruka blagotvorna svojstva. Stoljećima je autohtono stanovništvo raznih kultura diljem svijeta koristilo upravo ono što im je priroda podarila kako bi očuvali svoje zdravlje i vitalnost. Počevši od čajevca iz Australije kojeg više od tisuću godina koriste Aboridžini ili Manuke s Novog Zelanda priroda obiluje bogatstvom svojih plodova – čuvara našega zdravlja. Dr.Organic je koristeći te prirodne sastojke razvio djelotvorne proizvode za kosu, njegu lica i tijela te zuba i desni.

Proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže štetne kemikalije, sastojke životinjskog podrijetla, GMO sastojke, mineralna ulja niti parabene.

Tri najtraženije i najpopularnije Dr.Organic linije su one od manuka meda, čajevca i vitamina E, a novu prirodnu kozmetiku isprobale su Maja Vučić i Renata Sopek, pa čak i Tony Cetinski. Zamjenik predsjednika Uprave tvrtke Bauerfeind, g. Slobodan Brezak, uvoznik i distributer Dr.Organic kozmetike izrazio je zadovoljstvo zbog buduće uspješne suradnje tvrtki Bauerfeind i Biovege kao i zbog zajedničke ponude Dr.Hauschka i Dr.Organic organske kozmetike čime su kvalitetni organski proizvodi dostupniji korisnicima u cijeloj zemlji.

Odgovori