Nova lega-lega Spring kolekcija!

Nova lega-lega Spring kolekcija!

Napokon nam je stiglo i to proljeće, a s njim u stilu dolijeće i istoimena lega-lega proljetna kolekcija proizvoda!

Pored spektakularnog povratka KingLegaKonga, nova kolekcija uvelike je obilježena proizvodima namijenjenim prvim pravim vjesnicima proljeća – biciklisticama i biciklistima!

Novost kod kreativne ekipe iz Osijeka je početak suradnje sa zagrebačkom ilustratoricom i dizajnericom Booboo Tannenbaum, čija su četiri topla, optimistična i svježa rada uvrštena u ovogodišnju proljetnu kolekciju. U svakom slučaju, bilo da ste ovisni o biciklizmu, ljubitelj životinja, hipster ili simpatizer slobodnih zidara, u ovoj ćete kolekciji svakako pronaći nešto za sebe ili svoje najbliže.

Nova je lega-lega proljetna kolekcija najbrojnija i najosebujnija do sada, jer se sastoji od čak 25 modela majica, od kojih je deset namijenjeno djevojkama, a petnaest mladićima. Takoer, podsjećamo i na nedavno predstavljenu KingLegaKong ediciju papirnatih proizvoda, koja se sastoji od A4, A5, A6 i A7 bilježnica mekog uveza, spiralne bilježnice – spiralege, podmetača za čaše i mega KingLegaKong magneta, jedinog magneta kojega ćete ikada trebati!

Lega-lega proizvodi raspoloživi su putem naše web trgovine, Facebook shopa, te u lega-lega dućanima u Osijeku, Dubrovniku i Zagrebu.

Odgovori