NON – STOP OTVOREN NATJEČAJ za projekte u Kulturi Studentskog centra

Trenutno pregledavate NON – STOP OTVOREN NATJEČAJ za projekte u Kulturi Studentskog centra

Mladi ste, kreativni, puni znanja, ideja, entuzijazma, a i ideali su još uvijek tu…
Jedino ne znate gdje i kako svoju kreativnost izraziti, kako doći do tako željene publike čije će vam reakcije otkriti jeste li na pravom putu…

Studentski centar ima rješenje za vas! Na NON – STOP OTVOREN NATJEČAJ za projekte u Kulturi Studentskog centra možete se tijekom cijele godine javiti s idejama i prijedlozima. Prostora ima, ima i volje, problema ne bi trebalo biti, jer vas čekaju i jasne upute o tome kako se priprema i organizira projekt i svima dobro.

Na vama je da poduzmete prvi korak, točnije prvih par koraka!

Napišite a) kratki opis projekta, b) što vam treba od SC-a za realizaciju, a što imate, c) gdje i kada biste to izveli i d) kontakt i kratka biografija.

Sve to pošaljite na mail: kultura@sczg.hr

Nakon toga vi primate niz pitanja, na koja odgovarate. Onda vas netko iz SC-a kontaktira. Pa se vidite kako bi dogovorili tko što treba dogovoriti oko projekta.

PROPOZICIJE SU JEDNOSTAVNE, šTO NE ZNAČI DA IH NEMA.

Dakle, općenito, vaši bi prijedlozi trebali biti pametni i od šireg interesa, zanimljivi, edukativni (što više to bolje), multidisciplinarni i interdisciplinarni, multimedijalni i progresivni.

Ako se vaš projekt pak temelji na zabavi, onda neka to bude kvalitetna zabava!

Kao predlagači programa prednost imaju studenti, studentske udruge i klubovi studenata, zatim udruge koje promoviraju urbanu kulturu i kulturu mladih.

Više informacija na www.sczg.unizg.hr/kultura/natjecaji/.


Odgovori