Njega nakon izlaganja suncu LA ROCHE-POSAY

Trenutno pregledavate Njega nakon izlaganja suncu LA ROCHE-POSAY

Zbog štetnih utjecaja vanjskih čimbenika poput sunca i vrućine kojima smo najčešće izloženi ljeti, koži moramo osigurati odgovarajuću njegu. Ove sezone La Roche- Posay preporučuje Posthelios hidratantnu njegu nakon izlaganja suncu koja umiruje i hrani kožu, Cicaplast balzam za opekline i iritacije cijele obitelji te svima poznatu termalnu vodu La-Roche Posay.

Da li nakon pretjeranog izlaganja suncu osjećate potrebu za hidratantnom njegom koja koži vraća elastičnost i vlagu? Ukoliko je vaš odgovor pozitivan, rješenje ćete pronaći u Posthelios topivom gelu. On hidratizira isušenu kožu koja je bila izložena suncu jer je obogaćen sastojcima koji obnavljaju razinu lipida, čime potiče obnovu kože. Koža je umirena, hidratizirana i nahranjena. Gelasta tekstura je ugodna, lako se nanosi i ne sadrži paraben.

Je li Vam se dogodilo da ste zaboravili na zaštitu kože od sunca, nakon čega ste imali neugodan osjećaj zatezanja ili opekline?

A kome nije, reći ćete. Važno je, da rješenje – postoji.

Cicaplast Baume B5 je umirujući balzam koji višestruko obnavlja kožu. Posebno je namijenjen obnovi osjetljive kože zahvaljujući formuli koja udružuje Panthenol 5% s Madecassosideom te ugodnoj i tolerantnoj teksturi. Umiruje, obnavlja i štiti oštećenu kožu (posebice kod nastalih opeklina ili iritacija od sunca) te je primjeren je za cijelu obitelj, tj. za sve uzraste.

Na koji način umirujete i osvježavate osjetljivu kožu nakon izlaganja suncu?

Najbrži način s najbržim učinkom jest osvježiti se termalnom vodom koju smo već ranije predstavili. Termalna voda je prirodan antioksidans koji umiruje osjetljivu kožu nadraženu uslijed djelovanja vanjskih čimbenika poput sunca te pomaže u sprječavanju starenja kože.


Odgovori