Najveći karnevalski spektakl u Zagrebu! Lisinski pleše pod maskama

Najveći karnevalski spektakl u Zagrebu! Lisinski pleše pod maskama

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski već treću godinu za redom sprema se povodom ludog Fašnika sakriti sve stolce i čudom parket koncertne dvorane pretvoriti u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali. Uz ritam sambe, brazilskih plesačica, mnoštvo nagradnih igara i iznenaenja Lisinski će Vas odvesti na karnevalsko putovanje uz najzabavnije plesne ritmove!

Možete biti sigurni da i ove karnevalske noći nitko neće sjediti u Lisinskom. Zašto? Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se samo u Lisinskom! U zabavnom programu će nastupiti sljedeći izvoači:

  • ROBERT MAREKOVIĆ &; SWINGERS

  • RICARDO LUQUE &; LA SONORA TROPICAL

  • BLOCO DE SAMBA LAGARTO &; BRAZILSKE PLESAČICE

  • DJ PHAT PHILLIE

Zabavni program u predvorjima Dvorane: žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare, izraivači maski, crtači ukrasa po tijelu, gastronomsko-enološka ponuda…

Izbor najbolje maske uz dodjelu nagrada.

Otkrijte čari i raskoš karnevala i barem na jedan dan budite netko drugi 🙂 Budite dio čarobne zabave, smijeha i pjesme u kojoj svake godine uživa par tisuća posjetitelja iz svih dijelova Hrvatske. Karneval je u prošlosti za narod značio slobodu, igru i dobroćudnu ludost, a tu tradiciju je zadržao i danas.

Ulaznice za ovaj nezaboravni dogaaj mogu se uzeti na web stranici www.lisinski.hr ili blagajni Koncertne dvorane.
Do ulaznica ćete lako i brzo doći i javnim prijevozom , jer u subotu je od 19 do 01 sati za sve maskirane posjetitelje Lisinskog organiziran besplatan prijevoz ZET-ovim tramvajima.
Kako je to bile prijašnjih godina u Lisinskom pogledajte na https:/www.youtube.com/watch?v=dBRKle18hco .

Odgovori