Najpoželjniji dar pod borom pronaite u Tele2

Najpoželjniji dar pod borom pronaite u Tele2

Karting, miris benzina, puno adrenalina i dobre zabave samo je djelić atmosfere u kojoj je Tele2 predstavio svoju božićnu kampanju. Njome je odlučio, kako to i priliči blagdanskom dobu koje je pred nama, darivati sve svoje korisnike. Na koji način?!

Svim korisnicima bonova i pretplatnicima uz već postojeći podatkovni promet od 1GB, Tele2 poklanja 1 GB dodatno i to cijelu godinu po punoj brzini cijelo vrijeme!

“Uvijek ponavljamo da slušamo naše korisnike, jer nama je važno što naši korisnici žele i trebaju, a to su prije svega jednostavne i atraktivne ponude. Ovog Božića svi pretplatnici i korisnici bonova dobivaju na dar 1GB dodatno svaki mjesec, cijelu sljedeću godinu po punoj brzini!

Pretplatnicima nudimo sjajne pakete koji se sastoje od vrlo popularnih pametnih telefona Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Trend i LG Optimus L7. Za korisnike bonova nudimo atraktivne pametne telefone poput HTC Desire 200 ekskluzivno u Tele2 i novi Tele2fon V5, a povrh toga vraćamo sve kune uložene u telefon natrag na korisnikov račun u mjesečnim obrocima. Vjerujemo da smo ovim izuzetno atraktivnim ponudama odgovorili na potrebe većine korisnika.’‘ istaknuo je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2.

Za svega 99 kuna mjesečno postojeći i novi pretplatnici mogu birati izmeu dva mobitela LG Optimus L7 ili Samsung Galaxy Trend, ponuda uz to uključuje 250 minuta razgovora, 250 SMS i 1GB prometa. Ako se pak odlučite za nešto bogatiji božićni poklon, za svega 199kn mjesečno pod vašim borom biti će Samsung Galaxy S III kojim ćete dobiti 1500 minuta prema drugim mrežama, neograničeno razgovaranje unutar Tele2 mreže, a moći ćete slati neograničeni broj SMS-a prema svim mrežama i 1GB prometa. Da bi božićni pokloni bili još bolji 1GB dodatno u punoj brzini svim Tele2 korisnicima omogućit će nesmetano skidanje podataka i puni užitak surfanja Internetom. Ista ponuda dostupna je i poslovnim korisnicima.


Tele2 je pripremio posebnu božićnu ponudu i za sve korisnike bonova. Tako će i “bonaši“ moći uživati u čarima brzog i nesmetanog surfanja uz 1GB prometa dodatno.

U božićnom paketu za korisnike bonova nalazi se HTC Desire 200, dostupan za 855 kuna ili Tele2fon V5 dostupan za 995 kuna. Dodatna pogodnost za sve korisnike bonova je da će im uplaćeni iznos za mobitele biti vraćen u mjesečnim ratama, ukoliko mjesečno nadopunjuju račun bonom od minimalno 50 kuna.

Pobjednici na kartingu

U okviru vesele “božićne pressice“ Tele 2 je omogućio svim gostima da isprobaju svoje vozačke i natjecateljske vještine na uzbudljivoj karting stazi, a oni najbrži su bili i nagraeni.

Ugodno druženje dodatno je “začinio“ poznati glas Gregora iz Tele2 reklama, stand-up komičar Ivan šarić, koji je raznježen i sentimentalan kakvi smo svi u doba Božića, u novoj kampanji, u ime Gregora zapjevao već prepoznatljiv Tele2 gospel!Odgovori