Nagradni natječaj Arena centra

Trenutno pregledavate Nagradni natječaj Arena centra
Na prvom OBITELJSKOM ČETVRTKU Arena Centra gostovale su četiri poznate dame i predstavile natječaj OBUCI MAMU koji Arena Centar pokreće od 31. svibnja. Riječ je o nagradnom natječaju u kojem će, u obiteljskom modnom natjecatelju, natjecatelji moći osvojiti styling u vrijednosti do 3000 kuna.
Odjevne kombinacije “s guštom“ su birale Karmela Vukov Colić sa sinom Noom, Anja Alavanja, Antonija šola i Katarina Rautak s mamama, a sav iznos koji su potrošile Arena Centar donirat će humanitarnoj akciji Palčić gore! za podizanje svijesti o brizi za prerano roenju djecu i kupnju inkubatora potrebnih za sva rodilišta u Hrvatskoj.
Svi zainteresirani za sudjelovanje u nagradnom natječaju, u četvrtak 31.5., trebaju doći u društvu mame u šoping i odabrati za nju styling u iznosu do 1.500 kn (sačuvati račun/e). U odabranom stylingu se trebaju zajedno fotografirati (u fotokutku Arena Centra) i ostaviti svoje podatke. Fotografije će biti objavljene na web stranici Arena Centra čime ulaze u natječaj za najbolji styling. Objava pobjednika će biti na web stranici Arena Centra u ponedjeljak, 4.6. u 10 sati. Saznajte više na: www.arenacentar.hr.

Odgovori