Na Š pancirfestu će se zabavljati i male bebe!

Trenutno pregledavate Na Š pancirfestu će se zabavljati i male bebe!
I ove godine na špancirfest stiže nam Baja-buf. Pod tim simpatičnim imenom skriva se predstava, dogaanje i igra u jednom, za bebe stare od 10 do 22 mjeseca.
Prošle godine ovaj happening oduševio je roditelje, a nasmijao i zabavio njihove mališane i ondje se svakog dana tražilo mjesto više. U prostranom i mekanom šatoru punom nježnih boja, koji se nalazi u Parku kreative u Habdelićevoj ulici, četvero izvoača (plesači i glumci) pratit će i oponašati dječju aktivnost što će rezultirati igrom i smijehom.
Djeca su slobodna da sama odluče kada i kako žele sudjelovati, dat će im se mjesto “za volanom” te će se izmeu odraslih (roditelja koji promatraju sa strane), beba i izvoača izgraditi povjerenje pa će čak i najsramežljivije bebe imati priliku povesti igru i prihvatiti “razgovor”.
– Baja Buf je zahtjevao mnogo pripremnog istraživanja te je spomenuta dječja dob odabrana kao idealna – bebe pužu ili hodaju, a tu su i prvi pokušaji govora. U toj dobi mališani imaju prirodnu želju za spontanim i slobodnim kretanjem, istražujući sebe i svijet koji ih okružuje svojim vlastitim tijelom kao primarnim sredstvom komunikacije – rekla je autorica projekta Sanja Tropp Frühwald.
Broj djece unutar svake radionice je ograničen, stoga ako imate malog puzavca kod kuće, rezervirajte bajabufiranje na vrijeme na mail bajabuf@spancirfest.com.
Svakog dana špancirfesta u 10 i u 17 sati veliki bajbufovci očekuju mališane i njihove roditelje.
Party pozornicu otvara Miss Mavrik!
U petak Party pozornicu Arena prvog dana špancirfesta otvorit će popularna britanska DJ-ica Miss Mavrik. Stiže iz prijestolnice elektronske glazbe, Manchestera, a njezin izbor glazbe je progressive techno i tech-house.
Miss Mavrik je putovala svijetom kao prezenter za BBC, MTV, ITV i Ch4, ali je prevladala strast prema glazbi te se DJ-anjem aktivno bavi od 2005. Godine. Trenutno je rezident u mnogim glasovitim klubovima diljem Europe, od Londona preko Moskve do Ibize.
Program na Party pozornici Arena kod Drave održavat će se svakog dana od 22 sata do 6 sati ujutro stoga je ispravno reći da zabava tijekom špancirfesta ne prestaje. U želji da posjetiteljima osigura dobru i sigurnu zabavu, Pan već tradicionalno organizira besplatan prijevoz za sve posjetitelje u okviru svoje akcije Nemoj piti i voziti. Do Party pozornice svakog će dana prevoziti špancirere do lokacije noćne zabave. Bus će kretati s Trga slobode (pored crkve Sv. Nikole) svakih pola sata, od 23 sata do 6 sati ujutro. Ruta će biti kružna, Trg slobode – Party pozornica Arena – Trg slobode.
ID kartice kao ulaznice!
špancirfest je festival koji ide ukorak s vremenom. Dokaz za to je novost u sustavu identifikacije posjetitelja na prostoru glavne festivalske pozornice MTV pozornice Stari grad, na koji će se ulaziti samo s ID karticama. Posjetitelji sa festivalskim i vikend-ulaznicama dobit će svoje svoje kartice s bar codeom i fotografijom. ID kartica je neprenosiva te omogućuje jedan ulazak u prostor MTV pozornice na Starom gradu po večeri, kako bi se maksimalno pojednostavila procedura ulaženja i izlaženja na Stari grad. Informacije o podizanju ID ulaznica nalaze se na web stranicama špancirfesta, na linku https:/spancirfest.com/zamjena-ulaznica-za-id-kartice/.
Svaki putnik koji – od 24.08. do 02.09. – na glavnom autobusnom kolodvoru u Zagreb kupi jednosmjernu kartu ZAGREB – VARAŽDIN dobiva besplatan povratak u Zagreb. Pravo na besplatan povratak iz smjera Varaždina u pravcu Zagreba ostvaruju svi putnici koji kartu, kupljenu na glavnom autobusnom kolodvoru u Zagrebu, ovjere na poleini pečatom na glavnom autobusnom kolodvoru u Varaždinu – na šalteru za prodaju voznih karata.

Odgovori