Na crveni tepih CANNESA Leona Paraminski odlazi u organizaciji CHIVASA, odjevena u kreaciju Borisa Pavlina

Na crveni tepih CANNESA Leona Paraminski odlazi u organizaciji  CHIVASA, odjevena u kreaciju Borisa Pavlina

Službeni partner 66. filmskog festivala u Cannesu, Chivas Regal ove godine organizira odlazak poznate hrvatske glumice Leone Paraminski na dodjelu prestižnih glumačkih nagrada. Kako bi glumica kojoj je Chivas ispunio želju o odlasku na ovaj cijenjeni festival koji okuplja kremu filmske branše iz cijelog svijeta, na crvenom tepihu zablistala u punom sjaju, pobrinuo se poznati hrvatski dizajner Boris Pavlin čije su prekrasne haljine prava modna remek djela u kojima se svaka žena osjeća poput dive.

Boris je za Leonu pripremio pet svečanih dugih, glamuroznih toaleta, a Facebook fanovi “Chivas Hrvatska“ za početak su glasovanjem izbor suzili na tri haljine koje je glumica isprobala, u njima je fotografirana, i sada je na FB fanovima Chivasa novi zadatak – odabrati najljepšu meu njima, onu u kojoj će glumica kročiti crvenim tepihom.

Chivas se pobrinuo da glumica osjeti pravo ozračje Canneskog glamura omogućivši joj VIP tretman. Pri dolasku na aerodrom u Nicu, Leonu će dočekati helikopter i odvesti je do luksuznog hotela Martinez u kojem odsjedaju najveće zvijezde. Tijekom boravka isprobat će delicije nagraene Michelin zvjezdicama te s luksuzne jahte uživati u pogledu na obalu Nice. Glumica će se posebnim beauty tretmanima s privatnim asistentima pripremiti za savršenu večer, a nakon glavne svečane primjere zabavit će se na after-partiju u Chivas House.

Petu godinu za redom Chivas će biti službeni partner festivala u Cannesu, koji će se održati od 15. do 26. svibnja 2013. godine. Chivas Regal, kao i najpoznatiji filmski festival na svijetu, smatraju se ikonama glamura, luksuza i ekskluzivnosti. Chivas će ove godine biti prisutan kroz sam filmski festival, ali takoer i na prestižnim event lokacijama, poput Chivas bara u legendarnom hotelu Martinez i ekskluzivnim after partijima na Boluevard de Croisette – glavnoj ulici blještavog Cannesa.

O brendu

Chivas Regal je jedan od vodećih globalnih brandova, savršen whisky, izvanredne dubine i uglaenosti, koji su stvorila legendarna braća James i John Chivas. Prema legendi svjetlo dana prvi je put ugledao 1801. godine u Aberdeenu, a danas je dom Chivas branda jedinstvena Strathisla destilerija u Keithu, u škotskoj pokrajini Speyside. Asortiman Chivas Regal je jedan od najluksuznijih i najprodavanijih super i ultra premium viskija u svijetu. Dostupan u preko 200 zemalja, gdje predstavlja simbole modernog viteštva, profinjenog stila i ekskluzivnosti.

U svom asortimanu Chivas Regal ima whisky star 12, 18 i 25 godina.


Odgovori