MJESEC LJUBAVI uz najdraže ljubavne romane

Trenutno pregledavate MJESEC LJUBAVI uz najdraže ljubavne romane

Mozaik knjiga i ove godine tradicionalno obilježava Dan zaljubljenih, predstavljanjem ponude novih ljubavnih romana u kojoj se uz svaku kupnju dobiva gratis naslov 100 zlatnih izreka o seksu. Velika akcija u najromantičnijem mjesecu u godini trajat će sve do kraja veljače.

Povodom Valentinova Mozaik posebno ističe ponudu najnovijih ljubavnih romana. Od nagraivane autorice Brande Joyce, čije romane često opisuju kao čarobnu kombinaciju priča kakve pišu S.E.Phillips i A.Quick, poput Nevine vatre, Tamnih plamenova, Vatrene oluje, sigurno će Vas privući njen najnoviji roman Nepredvidivo srce. U ovoj napetoj ljubavnoj priči saznajte da li će Candice staviti sve na kocku zbog zabranjene ljubavi s Apačkim ratnikom.

Novost je i prvi od četiri romana Suzanne Enoch, Kako ukrotiti razvratnika, u kojem će život i čast jedne mlade guvernante biti dovedeni u pitanje zbog zloglasnog grofa, Luciena Balfoura.

‘Malo tko može ovih dana smetnuti s uma Dan zaljubljenih, pogotovo kad nam je taj 14. veljače tu, a bilo da smo totalni romantici ili se uporno pokušavamo oduprijeti tom trendu, činjenica je da nas sve pokreće ljubav. U svakodnevnoj gužvi i nedostatku vremena često ne stignemo pokloniti dovoljno pažnje onima kojima bi htjeli, pa je dobro imati podsjetnik poput Valentinova da pažljive geste razveseljavaju ljude oko nas.

Dobra knjiga je uvijek najljepši poklon pa su u Mozaiku uvjereni da će njihova ponuda privući mnogobrojne zaljubljene koji će meu odabranom beletristikom i publicistikom pronaći idealan poklon za svoje voljene!

Odgovori