Maštovite narukvice CRUCIANI dostupne u zlatarnama Celje

Trenutno pregledavate Maštovite narukvice CRUCIANI dostupne u zlatarnama Celje

Ljubav, sreća, sloboda, beskonačnost ili sve zajedno… Svaka narukvica brenda Cruciani svijetu šalje osobnu, ali i modnu poruku. Vesele boje i pozitivne misli utkane kroz svaku nit narukvice Cruciani uljepšat će dnevne izazove i naglasiti modni izričaj. Narukvice Cruciani su nastale kao modni dodatak istoimenog talijanskog modnog brenda i dizajnirane su kako bi komunicirale poruke dobro informiranih i zahtjevnih korisnika. Uz njih do izražaja dolazi veseli i mladenački duh osobe koja ih nosi.

Izraene su makrame tehnikom, a posebnim načinom tkanja je u ornamente utkana i oznaka prema kojoj se vidi da je riječ o Cruciani originalu. Osmišljene su posebne linije za žene, muškarce i djecu. Svaka od kolekcija nosi odreenu poruku ovisno o oblicima ili bojama u kojima su izraene. Djetelina s četiri lista, srca, leptiri, Mars, You Star… simboli su koje možete odabrati po svojoj želji.

Narukvice Cruciani su modnom svijetu predstavljene prije samo dvije godine i od tada su postale iznimno popularne. Nose ih brojni poznati u privatnim i javnim prigodama te njima izražavaju svoje poruke ili raspoloženja. Meu obožavateljima su Charlize Theron, Bar Rafaeli, Dita von Teese, Paris Hilton, te popularni pjevač PSY.

Ovaj modni brend je u Hrvatskoj od nedavno dostupan putem Zlatarne Celje u čijim poslovnicama možete potražiti svoje omiljene boje i simbole Cruciani narukvica.


Odgovori