Massimo časti svojim koncertom

Trenutno pregledavate Massimo časti svojim koncertom
Massimo će u subotu, 15.09., u pratnji 12 vrhunskih glazbenika počastiti svojim koncertom zagrebačku publiku. Koncert “Unplugged na jastucima“ , održati će se u prekrasnom ambijentu sportsko-rekreativnog centra Playlife u zagrebačkom naselju Vrapče!
Na koncertu će Massimo izvoditi poznate pjesme iz svoje bogate karijere, ali naravno, poseban naglasak će staviti na svoj posljednji album “Dodirni me slučajno“, najprodavaniji album u prvoj polovici ove godine, koji je struka nagradila s ukupno četiri Porina!
Za ovaj poseban koncert, u posebnom ambijentu, izrauju se i posebni jastuci za sjedenje. U prostoru oko sportsko rekreacijskog centra Playlife naći će se više od 1500 jastučića, kako bi publika u svojevrsnoj piknik maniri mogla pratiti koncert.
Poslije koncerta svi jastučići moći će se kupiti kao odreena memorabilija sa koncerta.
Sva sredstva zaraena prodajom jastučića donirat će se u humanitarne svrhe. Tvrtka Gaspra d.o.o., koja organizira koncert, uplatit će ih na račun bolnice Vrapče, svog “prvog susjeda“.
Da vam donacija ne bude prevelik namet u kućnom budžetu, reći ćemo samo da će cijena jastučića biti reda veličine cijene jedne pive! 🙂
Uvjereni smo da o Massimu znate puno, ali ovdje ćemo navesti neke biografske podatke, kako biste prije koncerta ponovili gradivo!
Massimo je roen 6.6.1962. u Puli. Ljubav prema glazbi, otkrio je u najranijoj dobi, ali joj se posvetio tek sa 15 godina kada je kupio svoju prvu električnu gitaru.
1979. godine Massimo se nakon mnogo godina “lutanja“ po svijetu, (zbog privatnih ili poslovnih razloga), od Italije preko Australije do švedske odlučuje skrasiti u Zagrebu, i ubrzo s Brankom Terzićem, Vedranom Čupićem i Emilom Krnjićem osniva grupu Dorian Gray. Time ulazi na hrvatsku glazbenu scenu, na kojoj opstaje (uz kraće periode povlačenja), sve do danas, a vjerujemo da je pred njim sjajna i bogata glazbena budućnost.
Nakon godina traženja svog pravog glazbenog puta, 2002. godine, ovaj vokalni virtuoz – Max (kako ga zovu prijatelji), ulaskom u suradnju s Aquarius Recordsom otvara nova vrata svoje glazbene karijere. Snima albume “Vještina“ s obradama pjesama poznatih hrvatskih autora, kojima je svojim posebnim vokalom dao potpuno novi izričaj, te “Vještina II“, koja je značila most izmeu “Vještine“ i čistog autorskog albuma.

Nakon albuma “Sunce se ponovo raa“, te live albuma “Massimo sings Sinatra“, koje je pratio veliki broj koncerata, sazrijelo je vrijeme za novi, najzreliji Massimov studijski album do sada, album “Dodirni me slučajno”. Uvjereni smo da će vas Massimo na svom koncertu dodirnuti svojim pjesmama…I slučajno i namjerno…! Uživajte na koncertu!

Odgovori