Massimo 17. kolovoza u pulskoj Areni!

Trenutno pregledavate Massimo 17. kolovoza u pulskoj Areni!

Poznati pjevač, dobitnik brojnih priznanja struke za svoj glazbeni rad i ono najznačajnije – miljenik publike , u kolovozu će održati veliki koncert

Koncert na najljepšoj otvorenoj pozornici kruna je ovogodišnjeg obilježavanja Massimove 30-godišnje karijere.
“Definitivno se radi o jednom novom početku. Jako me raduje što je i moja nova pjesma ‘Suze nam stale na put’ izašla upravo uoči najvažnijeg koncerta u mom životu. Upravo ti novi počeci, neke nove pobjede, to je ono što me još uvijek raduje iako se profesionalno bavim glazbom već 30 godina. Kažu da je teško održati stalno jednaku iskru angažmana u glazbi, ali što mogu kada jednostavno stalno gorim“, kazao je Massimo.

Massimo najavljuje koncert za pamćenje, s dosad najvećom produkcijom u rangu inozemnih zvijezda, u čijem se kreativnom timu nalaze Željko Radočaj, zadužen za tehnički dio, redatelj rasvjete Reno Raos, video umjetnik Ivan Marušić Klif, redatelj Radislav Jovanov Gonzo i mnogi drugi.

“S jedne strane nama je ovaj koncert kruna 10-godišnjeg rada s Massimom, a s druge strane i dosad najveći izazov u našoj koncertnoj djelatnosti, koju smo pokrenuli unazad godinu dana i jako nam je drago što su Narodni radio i Planet obuća prepoznali ovaj projekt. Nadamo se da će se ljudi ugodno osjećati te subote u pulskoj Areni i da će kao i uvijek glavni akcent biti na Massimovoj glazbi. Pridružit će nam se i neki dragi prijatelji i gosti. Želimo svima i sebi lijepo vrijeme u Areni”, istaknuo je Boris Horvat, direktor Aquarius Recordsa.

Večer za pamćenje uz pregršt hitova iz 30-godišnje karijere, s naglaskom na aktualni studijski album “Dodirni me slučajno“, veliki je izazov za Massima, kao i organizatora koncerta Aquarius Records i glavnog medijskog partnera Narodni radio.

“Ponosni smo što je Narodni radio uz ovakav veliki glazbeni dogaaj – koncert Massima u pulskoj Areni. Prije svega zato što je Massimo jedan od najtraženijih glazbenika u našem eteru s pjesmama s aktualnog albuma ‘Dodirni me slučajno’, koji i godinu pol nakon izlaska još uvijek izbaciju hit singlove. A drugo, zato što s Massimom po drugi put radimo naš veliki projekt Domaće uživo. Riječ je o projektu koji po cijeloj Hrvatskoj radi najveće glazbene dogaaje, a sve pod jednim sloganom Najbolja domaća glazba.

S Massimom smo radili veliki koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji uoči lanjskog Porina i svi su se složili da je to bila čarobna večer. Mogu reći da nište manje od čarolije ne očekujemo ni ovog puta. Massimo i pulska Arena dva su branda iza kojih će Narodni radio uvijek ponosno stati”, kazala je Lidija Balija, glazbena direktorica Narodnog radija.

Planet obuća, sponzor koncerta, u Massimovoj je 30-godišnjoj uspješnoj karijeri u cijeloj regiji prepoznala predanost koju i sama njeguje – uspješno posluje već punih 20 godina i u tom je razdoblju postala nezaobilazno mjesto milijuna zadovoljnih kupaca, i to ne samo u Hrvatskoj, već i Bosni Hercegovini i Srbiji.

“S Massimom, našim vrhunskim glazbenim umjetnikom, Planet obuću veže prijateljstvo od prije nekoliko godina kada smo bili partneri u još jednom projektu i izuzetna nam je čast vidjeti ga u našim trgovinama, a još je veće zadovoljstvo poslušati ga svaki puta iznova. Takoer, ovo je i prigoda da poželimo organizatorima koncerta uspješan dogaaj i sretni smo da Planet obuća daje svoj doprinos realizaciji ovakve vrste glazbenog dogaanja“, kazala je ispred tvrtke Planet obuća Anita Merkl Bognar iz agencije Akter public.

Odgovori