Mama Sinković slavi uspjeh svojih sinova u Londonu

Trenutno pregledavate Mama Sinković slavi uspjeh svojih sinova u Londonu
Zdravka Sinković: O olimpijskoj medalji smo sanjali cijeli život!
Dok se sportaši u Londonu, na Olimpijskim igrama trude ostvariti vrhunske rezultate, njihove majke koje stoje iza njihovih sportskih uspjeha, često ostanu zaboravljene junakinje. No, to nije slučaj sa Zdravkom Sinković, mamom hrvatskih srebrnih veslača.
“Atmosfera je bila jedinstvena i bio je pravi užitak gledati sinove kako se bore za Olimpijsko odličje. Hvala P&;G-u koji je omogućio moj boravak u Londonu putem svog programa “Hvala ti mama“. Majke čine zaista puno kako bi se snovi njihove djece ostvarili: nose svoju djecu pod srcem dajući im ga zauvijek, posvećuju se djeci bezuvjetno, motiviraju ih – i to ne samo na početku njihove sportske karijere. Uz njih su i dok slave uspjeh i podržavaju ih tijekom poraza i ja sam jako sretna što sam ovaj tjedan bila u prilici biti uz njih.“, izjavila je Zdravka Sinković nakon finala četverca na pariće.
Kako je moto P&;G kampanje posvećene majkama “Ponosni sponozor majki“, u središte pozornosti iste stavljene su majke sportaša, jer iza svakog uspješnog sportaša stoji uspješna i požrtvovna mama, a misija P&;G-a je pomoći svim majkama u podržavanju svoje djece.
“Kao što su majke potpora svojoj djeci na Olimpijskim igrama, tako smo i mi potpora njima i njihovim obiteljima ovdje u Londonu. To je najmanje što možemo učiniti i usput poduprijeti sport i olimpizam meu svim naraštajima,“ istaknuo je Sran Lisac, član uprave Procter &; Gamble d.o.o.
P&;G je, podsjećamo, ugostio mame i obitelji olimpijaca iz cijelog svijeta u Londonu u “P&;G Obiteljskom domu“. Spomenuta kuća je mali ekskluzivni raj za mame sportaša i njihove obitelji iz približno 50 zemalja kako bi se opustili i bili zajedno te ručali, boravili u zajedničkom prostoru za opuštanje, imali pristup internetu i uslugu P&;G-jevih brendova nazvanu “dom-daleko-od-doma“, koja izmeu ostalog uključuje brojne atraktivnosti poput Wella frizerskog salona, Max Factor šminkerske usluge i još puno toga.

Odgovori