Maksimalna zaštita protiv znojenja uz Dove i Rexonu

Trenutno pregledavate Maksimalna zaštita protiv znojenja uz Dove i Rexonu

Stres, tjelesna toplina i emocije, samo su neki od čimbenika koji utječu na prekomjerno znojenje, a nad kojima nemamo kontrolu. Upravo iz tog razloga Maximum Protection predstavlja naprednu formulu i učinkovito rješenje protiv znojenja, posebno namijenjeno onima koji imaju problema s pojačanim znojenjem i neugodnim mirisima ili su pak svakodnevno izloženi intenzivnim aktivnostima i stresu.

Rexona i Dove Maksimum Protection dezodoransi dostupni su nekoliko različitih mirisa. Nova linija Rexona antiperspirant dezodoransa koji dolazi u stiku sadrži TRIsolid™ formulaciju, pružajući pritom maksimalnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa. Dove Maximum Protection namijenjen je ženama koje traže maksimalnu zaštitu od znojenja ujedinjenu s Dove ljepotom i njegom. Dove Maximum Protection sadrži ¼ Dove hidratantne kreme. Proizvodi ne sadrže alkohol i dermatološki su testirani.

Znanstveno dokazana djelotvornost proizvoda i inovativna tehnologija bazirana je na reakciji tijela i sadrži maksimalnu zaštitu protiv znojenja, tehnologiju na bazi inkapsuliranog mirisa za zaštitu od neugodnih mirisa koja garantira svježinu u trajanju od 48 sati, te sastojak za hidrataciju kože.

Takoer, istraživanja pokazuju kako tjelesna temperatura nije stalna, danju je viša, a noću, kada se tijelo odmara niža, a žlijezde znojnice su najmanje aktivne. Upravo se iz spomenutog razloga, za maksimalnu učinkovitost, preporuča nanošenje Maximum Protectiona noću jer na taj način formula ima više vremena djelovati i stvarati snažnu razinu zaštite za naredni dan.

Odgovori