Lov na najbolji recept!

Trenutno pregledavate Lov na najbolji recept!
23.07.2012.
PONEDJELJAK volimo zato što je npr. najbolji dan za početke…Istina, mi žene obično ponedjeljkom započinjemo dijetu. Naša VIKI tome staje na kraj i ovog ponedjeljka odlučuje otvoriti LOV na NAJBOLJI RECEPT! Svi znate da na našem web-u imamo rubriku GURMANICA! Baš nju smo odlučili puniti s vašim receptima! Stoga raspisujemo naš prvi mjesečni natječaj za naj recept! Ovaj prvi će zapravo biti dvomjesečni (baš kao što je i naš časopis tijekom ljeta – dvobroj!).
Tema prvog natječaja je – SLADOLED!
Pozivamo vas da nam tijekom još ovih par dana srpnja, a potom i cijeli kolovoz šaljete na mail adresu – redakcija@zenskaposla.hr, vaše recepte za domaći sladoled kojeg sigurno mnoge od vas pripremaju kako bi uveselile svoje, a i nepca svojih ukućana i prijatelja!
Tijekom mjeseca ćemo izdvajati i objavljivati neke od recepata u GURMANICI, a pobjednicu mjeseca, o kojoj će odluku donijeti naš “strašni gurmanski sud”, nagraditi ćemo jednom lijepom i korisnom – kuharicom! Mislimo na knjigu, nažalost nismo u mogućnosti zaposliti gospou koja će kuhati za vas! 🙂

Veselimo se i željno iščekujemo vaše recepte!

Odgovori