L’Oreal Paris REVITALIFT LASER RENEW

Trenutno pregledavate L’Oreal Paris REVITALIFT LASER RENEW

prva krema protiv bora iz L’Oréala Paris koja se usudila izazvati laserski tretman

L’Oréal Paris REVITALIFT LASER RENEW linija napokon je dostupna u hrvatskim dućanima. Njega koja se usudila izazvati laserski tretman, stigla je i na naše tržište. Nova njega iz L’Oréal Paris laboratorija donosi prekretnicu u borbi protiv bora, a djeluje trostruko: smanjuje bore, vraća koži elastičnost i preoblikuje konture lica.

Po prvi put, učinkovitost L’Oréal Paris kreme korištene tijekom 8 tjedana, usporeena je s jednim laserskim tretmanom na borama oko očiju, a rezultati su zadivljujući.

Ovaj inovativan proizvod sadrži dva iznimno učinkovita sastojka koji se bore protiv bora: hijaluronsku kiselinu i 3%-tni Pro-Xylane™. Hijaluronska kiselina, inače prirodno prisutna u koži, snažan je magnet za zadržavanje hidratacije. Revitalift Laser Renew sadrži fragmentiranu hijaluronsku kiselinu koja brzo prodire u kožu te korigira bore precizno i učinkovito. Pro-Xylane™ je poznati i iznimno učinkovit sastojak u borbi protiv bora. Zahvaljujući najvećoj koncentraciji Pro-Xylanea™ u L’Oréal Paris njezi kože ikada, ova njega djeluje snažno i popunjava kožu te ona izgleda čvršće.
Liniju Revitalift Laser Renew čine:

INTENZIVNA DNEVNA KREMA

Visokokoncentrirana formula za trostruko djelovanje.

1. Popunjava bore: obogaćena fragmentiranom hijaluronskom kiselinom. Vidljivost bora je smanjena.

2. Učvršćuje: obogaćena 3%-tnim Pro-Xylanom™, snažnim u borbi protiv bora. Koža djeluje čvršće.

3. Zaglauje: obogaćena eksfolijantom kako bi se poboljšala kvaliteta kože.

Trenutačno, kod 87% žena došlo je do poboljšanja kvalitete kože**. Luksuzna tekstura dnevne kreme ostavlja nevjerojatno baršunast osjećaj na koži.

SUPER SERUM

Intenzivno djeluje, popunjava bore, smanjuje vidljivost pora te poboljšava izgled teksture kože. Nježan, svilenkasti serum stapa se s kožom. Koristite ga samostalno ili prije dnevne kreme.

PRECIZNA KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU

Formula obogaćena kofeinom nanosi se aplikatorom koji daje osjećaj hlaenja te ostavlja kožu hidratiziranom i osvježenom. Popunjava bore, smanjuje podbuhlost oko očiju te učvršćuje kožu.

Sretna čitateljica koja nam najbrže pošalje odgovor na redakcija@zenskaposla.hr od koja se tri proizvoda sastoji ova linija na poklon će dobiti preciznu kremu za područje oko očiju.Odgovori