Ljeto u bojama

Trenutno pregledavate Ljeto u bojama
19.srpanj 2012
Avon čitateljicama daruje dva poklon-paketa
Inspiriran prekrasnim bojama probuene prirode, Avon je vruće proljetne nijanse udahnuo i u svoju novu liniju lakova za nokte Nailwear Pro+.
Izmeu 15 novih nijansi teško se odlučiti samo za jednu: žuta podsjeća na ljeto koje stiže, crvena naglašava ženstvenost, ružičasta šarmira zaigranošću, dok crna očarava tajnovitošću. Tirkizna, plava i ljubičasta idealne su za naglašavanje raspoloženja, a svakom će izgledu dati svježinu i originalnost.
Sudeći po najnovijoj Avonovoj kolekciji lakova za nokte Avon Nailwear Pro+, boje će definitivno obilježiti nadolazeću sezonu. Boja će na noktima uz Nailwear Pro+ trajati još duže jer je Avon svoju liniju lakova za nokte obogatio inovativnim kompleksom DURA-PLUS koji osigurava zaštitu noktiju, visok sjaj i čak 80 posto čvršće nokte. Ovu liniju lakova tako karakterizira dugotrajna formula koja dijamantnom prašinom jača nokte, vrhunski sjaj osigurava posebnim polimerima.
Avon čitateljicama daruje dva paketa u kojima ćete naći dva laka za nokte (pastelne i neonske nijanse) i odstranjivač laka za nokte.

Odgovori