Ljetne noći Teatra EXIT

Trenutno pregledavate Ljetne noći Teatra EXIT
Ljetne noći Teatra EXIT održat će se ove godine u dva dijela, od 28. lipnja do 21. srpnja te od 30. kolovoza do 8. rujna, a na programu je dvanaest predstava, od kojih su dvije gostujuće. Sve predstave bit će izvedene u dvorištu Muzeja za umjetnost i obrt.

Osim predstava s repertoara Teatra EXIT, publika će moći pogledati i dvije predstave jednog od najnagraivanijih engleskih kazališta ‘Theatre Ad Infinitum’ iz Londona. Obje predstave londonskoga kazališta, ‘Translunar Paradise’ i ‘Odyssey’, pobijedile su na mnogim svjetskim festivalima.
Sve predstave bit će izvedene u dvorištu Muzeja za umjetnost i obrt, no bude li loše vrijeme , predstave će se održati u Teatru EXIT u Ilici 208.

Tijekom festivala bit će izvedene predstave ‘SHAKEspeare na EXit’, ‘Kako misliš mene nema?!’, ‘Balon’, ‘CABAres CABArei’, ‘Kontrabas’, ‘Muenchausen’, ‘Pas, žena, muškarac’, ‘Bend’, ‘Glumac… je glumac… je glumac’ i ‘Ja, tata!’.

Raspored predstava možete pogledati ovdje.

Za roditelje koji bi rado uživali u predstavama, a nemaju organizirano čuvanje, organizirane su besplatne kreativne radionice za djecu koje će se održavati tijekom trajanja predstava u prostorima Muzeja za umjetnost i obrt.

Ulaznice po cijeni od 60 kn te 80 kn za predstavu Bend i gostujuće predstave mogu se kupiti:
• na blagajni Muzeja za umjetnost i obrt u radno vrijeme muzeja.
• u Profil Megastore u Bogovićevoj 7
• online na www.ulaznice.hr i www.port.hr
Prema riječima Vesne Ledić, pomoćnice ravnatelja i voditeljice marketinga i PR-a Muzeja za umjetnost i obrt, Zagreb će ove godine imati sjajno kulturno ljeto, a izuzetni interes za Ljetne noći Teatra Exit u MUO je potvrda da svaki dobar “proizvod“ nae kupca čak i u teškim vremenima.

Odgovori