Ljetna dogaanja u Arena centru Zagreb

Trenutno pregledavate Ljetna dogaanja u Arena centru Zagreb

Arena Centar i ovog ljeta organizira ljetne aktivnosti ispred centra koje će po provjerenom receptu uključivati mnoštvo interaktivnih i zabavnih sadržaja, od koncerata, smijeha, društvenih sadržaja i sl.., a održavat će se na plaži ispred Centra s pravim pijeskom, ležaljkama za plažu i suncobranima.

U suradnji sa stand-up comedy klubom Studio smijeha organizirane su igre graničara i “Čovječe, ne ljuti se“ s pravim igračima- ljudima. Posjetitelje očekuje i odbojka na pijesku, izrada kula u pijesku, ali i veseli ljetni latino i samba ritmovi, ponajprije u koncertnom nastupu Ricarda Luquea.

“Vruće ljeto u Zagrebu? Mi nudimo pravo osvježenje!“, slogan je ljetnog PLAŽA programa koji je u organizaciji Arena Centra započeo već 15. lipnja 2013., te će se kontinuirano održavati tijekom cijelog srpnja i cijelog kolovoza, svake subote i nedjelje u poslijepodnevnim satima.

Zaštitno lice poznatog shopping odredišta – Arena Centra, postala je poznata novinarka i voditeljica Nevena Rendeli. Nevena je za Arena centar snimila i novu reklamnu kampanju.

Zašto Nevena – odgovorila je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

“Već nekoliko godina Nevena Rendeli dominira top listama najbolje odjevenih Hrvatica dok je Arena Centar od samog otvaranja prvi odabir za sve one koji vole modu. Tako su se idealno spojila dva velika “modna znalca“. Ove sezone vodimo se sloganom “Kad želim više…“ jer su naši posjetitelji upravo tako opisali Arena Centar, kao centar koji uvijek nudi više od drugih, više mode, stila, zabave…“.

Modne fotografije kampanje potpisuje provjereni i najnagraivaniji fotografski dvojac modne scene Romano Deker i Dejan Kutić. Nevenin styling je osmislio poznati stilist Petar Trbović, za frizuru se pobrinula Milena Maršić iz Glamour salona, dok je make up odradila jedna od naših najboljih vizažistica Simona Antonović.

Više informacija na www.arenacentar.hr

Svaki vikend u srpnju i kolovozu
KONCERTI, SPORTSKI I ZABAVNI PROGRAM
Odbojka na pijesku, graničar
DJ fešte, revije… samo u Arena Centru


Odgovori