Ljetna Cockta party groznica

Trenutno pregledavate Ljetna Cockta party groznica
Dok većina u gradu na ekstremnim vrućinama traži hlad, zabava se seli na Jadransku obalu i to već ovaj vikend u I&;D Veruda u Puli, te u Marineros beach baru na Rabu, a Cockta groznica zatrest će gradove duž cijele obale.
No, pravi tulum očekuje se na Hrvatskoj Ibizi, Papayi na Zrću, nezaobilaznom mjestu dobre zabave.
Mjesto gdje glazba nikada ne prestaje, poprište je nezaboravnih beach partyja, gdje na tisuće mladih iz godine u godinu uživaju u vrhunskim tulumima, koktelima, moru, ekipi i vrhunskoj glazbi, a doživljene anegdote uz romantične zalaske sunca prepričavaju se još dugo vremena.
Ovaj klub tokom godina postao je centar dobrog provoda, neiscrpan izvor zabave i obavezna destinacija najboljih domaćih i svjetskih DJ imena. Stotine tisuća zadovoljnih gostiju može potvrditi kako je Papaya doista jedno od najboljih mjesta za ljetne zabave na otvorenom u cijelom svijetu.
Tako će u četvrtak 12.7. u Papayi nastupiti jedan od najpoznatijih i najboljih regionalnih klupskih bendova – Makao band.
Bend je postao sinonim za atmosferu prema kojoj nitko nije ravnodušan, a koji publici približavaju živu izvedbu Guette, Moloka, Moralesa, Sinclaira…
Promjene koje je Makao donio u odnosu na sve što je do sada postojalo na clubbing sceni je 100% live house izvedba! Makao otvara vrata svima koji su poželjeli doživjeti i osjetiti odličan house i živu svirku.
Osim dobre glazbe i usijanja na podiju svi posjetitelji ove sezone imaju i dodatni povod za dobru zabavu; bogate Cockta nagrade!
No, nije samo Novalja ove godine jedino mjesto najluih provoda!
Vrući ljetni tulumi nastavljaju se 3.kolovoza u bajkovitoj laguni Stella Marisa u klubu Jimmy Woo kada će vas duboko u noć nezaboravnim zvukom voditi najbolji domaći DJ-i.
Umag će i ove godine biti nezaobilazno mjesto ljetnih provoda, a zarazni klupski ritmovi uz šarene osvježavajuće koktele postat će djelićem ljetnog raja, zabave i bijega u neki drugi svijet.
Uz plesne ritmove koji se šire plažom i ovdje vas čekaju egzotične plesačice te euforija na sve strane.
Obavezne COCKTA party destinacije ovog ljeta su:
12.7. Papaya – Novalja
14.7. LaS paga beach bar hotela Olimpija – Vodice
20.7. Disco plaža – Makarska
22.7. Splash beach bar hotela Amfora – Hvar
26.7. Papaya – Novalja
28.7. Mirakul Caffe – Makarska
29.7. Splash beach bar hotela Amfora – Hvar
3.8. Jimmy Woo – Umag
4.8. Sabbia – Crikvenica
5.8. Splash beach bar hotela Amfora – Hvar
11.8. Jamaica bar – Vodice
18.8. Sabbia – Crikvenica
21.9. Mansion – Zagreb

Odgovori