Leonidas praline – 100 godina čistog užitka!

Trenutno pregledavate Leonidas praline – 100 godina čistog užitka!

Leonidas već 100 godina dijeli ljubav i strast prema finim čokoladnim kreacijama sa milijunima obožavatelja u Belgiji i cijelom svijetu.


Predan rad na osmišljavanju novih okusa i tekstura, tvrdoglavo inzistiranje na vrhunskom proizvodu izraenom od pomno odabranih svježih sastojaka i 100% kakao maslaca i ustrajna borba za viziju osnivača Leonidasa Kestekidesa da njihove praline budu proizvod vrhunske kvalitete dostupan svima, doveli su Leonidas do titule omiljenog proizvoača pralina u Belgiji koji polako ali sigurno postaje globalno prepoznatljiv brand kroz više od 1400 prodajnih mjesta.
Leonidasov dućan u Zagrebu, u Medvedgradskoj 7 tokom 12 godina postojanja postao je kultno mjesto susreta brojnih ljubitelja čokolade kojem se uvijek rado vraćaju da bi pronašli savršen poklon za sve one kojima žele izraziti neizmjernu zahvalnost i ljubav, otkriti neki novi okus i teksturu čokolade ili samo svratiti po nešto fino i slatko da upotpune užitak ispijanja kave u dobrom društvu.
Izbor od 70-ak vrsta pralina oduševljava i najzahtjevnije znalce, a velik izbor originalne dekorativne ambalaže za praline nudi bezbroj rješenja i ideja koja omogućuju da odaberete poklon upravo savršen za osobu kojoj je namijenjen. Svaka bombonjera sa prepoznatljivom Leonidas satenskom mašnom izašla iz našeg dućana je unikat kreiran prema mjeri Vaših najdražih.
Toliko je velikih i malih trenutaka u životu koje vrijedi proslaviti na poseban način – uz Leonidas praline koje se idealno sljubljuju sa životnim užitcima.
Otkrijte zašto su baš Leonidas praline izbor za savršen poklon za Valentinovo brojnih ljubitelja čokolade diljem svijeta!
Posjetite Leonidas u Medvedgradskoj 7 ili na Facebook stranici.

Odgovori