Lega-lega dobra dumina iz Osijeka!

Trenutno pregledavate Lega-lega dobra dumina iz Osijeka!

Osječki MIT dizajn studio registrirao je brand lega-lega početkom 2007.godine, a prvi lega-lega rokovnici u prodaju su krenuli u ljeto iduće godine.

Osnovica širokog lega-lega asortimana su papirnati proizvodi – bilježnice, rokovnici, blokovi, mape, posteri, podmetači za čaše i još pokoja sitnica, te majice kratkih rukava, po kojima je brand najpoznatiji u široj javnosti.

Lega-lega maloprodajna mreža sastoji se od tri fizičke i jedne virtualne trgovine.
Prva lega-lega trgovina otvorena je na Internetu (www.lega-lega.com) u ljeto 2008. godine, a nedugo za njom, u siječnju 2009. godine otvorena je i trgovina u Osijeku. Nakon nekoliko godina pauze u razvoju maloprodajne mreže, u 2012. godini uslijedila je ekspanzija na Dubrovnik u svibnju, te Zagreb u prosincu.

Za prodaju u dubrovačkoj trgovini i na internetu, dizajnirana je posebna kolekcija majica, rokovnika, bilježnica i drugih papirnatih proizvoda s prepoznatljivim dubrovačkim motivima i bojama, namijenjena prvenstveno turistima, odnosno promidžbi Dubrovnika.

Predani dizajnu zaposlenici MIT dizajn studija (u kojem radi i 10tak žena koje su osmislile meu ženama najpopularniji – čipkasti rokovnik), kroz brand lega-lega mogu se nesputano kreativno izražavati u skladu s pravilima struke, bez upliva menadžera i marketing stručnjaka koji, nažalost, često ne razumiju i ne znaju što je to dizajn.

Proizvode rade iz srca i kažu da rade samo ono što bi i sami koristili ili nosili. Istinski uživaju u osmišljavanju i dizajniranju lega-lega proizvoda, i to se vidi, baš kao što se prema povratnim informacijama koje dobivaju putem društvenih mreža, iz medija i osobnog kontakta s korisnicima, vidi da uživaju i ljudi koji koriste njihove proizvode.

Za dizajn svojih proizvoda dobili su nemali broj meunarodnih i domaćih priznanja i nagrada iz područja dizajna, poput nagrade Sudnjeg dana za tuljac pakiranje za majice 2010. godine, International Design Awarda za pakiranje Žićbox 2011. godine, te Fresh pakiranja za majice za koje je Igor Penović proglašen dizajnerom godine na Sudnjem danu 2011.

lega-lega virtualno:

info@lega-lega.com
www.lega-lega.com
https:/blog.lega-lega.com
www.facebook.com/legalegafejs
www.twitter.com/legalegabrand
httpss:/plus.google.com/u/0/b/100208628591073124874/
www.pinterest.com/legalega
www.stumbleupon.com/stumbler/lega-lega

lega lega fizički:

OSIJEK
Županijska 25,
31000 Osijek
Tel: 031 494 104
Fax: 031 214 102

DUBROVNIK
Dropčeva 3,
20000 Dubrovnik
Tel: 020 321 744

ZAGREB
Masarykova 19,
10000 Zagreb

Odgovori