LeaderSHE konferencija – 12.06.2013. u 10h, Hotel Esplanade, Zagreb

Trenutno pregledavate LeaderSHE konferencija – 12.06.2013. u 10h, Hotel Esplanade, Zagreb

Panel diskusija sa 7 najutjecajnijih žena u Hrvatskoj

Nakon 7 održanih panela na kojima su gošće bile 21 uspješna žena hrvatske politike, gospodarstva, civilnog društva, akademske zajednice, kulture i umjetnosti slijedi krovno dogaanje projekta 21 put prema uspjehu – konferencija LeaderShe.

Projekt “21 put prema uspjehu” je od studenog 2012. do svibnja 2013. kroz niz od 7 panela ugostio 21 uspješnu ženu hrvatskog gospodarstva, politike, kulture i umjetnosti, civilnog društva i akademske zajednice.

Cilj projekta “21 put prema uspjehu“ i “LeaderSHE“ konferencije je motivirati mlade ljude i žene da rade na svojem osobnom i profesionalnom razvoju, inspirirati ih da (iz)grade svoju karijeru u Hrvatskoj, te promovirati samozapošljavanje, poduzetništvo i uključivanje u projekte, aktivizam i politiku.

Na panel diskusiji u sklopu konferencije organizatori će ugostiti 7 najutjecajnijih žena u Hrvatskoj koje će razgovarati o ključnim problemima, ali i rješenjima – koji se odnose na položaj žena i mladih u suvremenom društvu u Hrvatskoj.

Program konferencije:

10h – Otvaranje konferencije – Vedrana Likan, inicijatorica projekta

10:15h – Izlaganje Tatjane Divjak – najpoznatiji hrvatski Life&;Business Coach

10:30-12h Panel s vodećim ženama u Hrvatskoj -Tončica Čeljuska, Jadranka Boban Pejić, Višnja Drenški Lasan, Mirela Holy, Sanja Sarnavka, Sandra švaljek, Ankica Tilić, Boška Trbojević

12h – Izlaganje prof. Zore Subotić – psihologinja i psihoterapeutkinja, su-moderatorica i stručna suradnica na projektu “21 put prema uspjehu“

12:15h – Dodjela stipendija: Cotrugli Business School, Q Academy Leadership Program


Odgovori