La Roche Posay – jedinstvena termalna voda s terapeutskim djelovanjem

Trenutno pregledavate La Roche Posay – jedinstvena termalna voda s terapeutskim djelovanjem

Stara više od 20.000 godina i još uvijek u trendu – termalna voda La Roche-Posay izuzetno je složena i jedinstvena voda s terapeutskim djelovanjem. Nastaje iz kišnice, profiltrirane kroz guste kredne stijene koje su prirodne rezerve selena, a upravo ju bogatstvo selenom čini dragocjenom. Ovaj oligoelement u tragovima je prirodni antioksidans koji štiti stanice od oksidacijskog stresa, spriječava prerano starenje kože i pomaže u liječenju brojnih dermatoloških nepravilnosti i bolesti. Ono što termalnu vodu La Roche-Posay takoer čini izuzetnom je stabilnost njenih sastojaka, prije svega minerala koji poštuju fiziološku ravnotežu kože. Izuzetno je čista i ima gotovo neutralan pH. Termalna voda je zaštićena od onečišćenja, svi njeni sastojci su nedirnuti, a svojstva neizmijenjena još od termalnih vrela iz kojih izvire.

Legenda kaže da je izvor te izuzetne termalne vode u La Roche-Posayu otkrio Bertrand Du Guesclin, vrhovni zapovjednik francuske vojske u doba Karla V. Kada se krajem četrnaestog stoljeća vraćao iz španjolske, zaustavio se uz izvor kako bi utažio že. Njegov konj, koji je imao ekcem, skočio je u vodu i kada je isplivao, otkrili su da se njegova koža izliječila. Tako je započela legendarna priča o izvorskoj vodi, kojoj nema premca i u koju su vjerovali još francuski kraljevi i Napoleon Bonaparte.

Termalna voda La Roche-Posay umiruje kožu i predstavlja korak osvježenja u svakodnevnoj rutini njene njege. Zbog svojih jedinstvenih svojstava može se koristiti i kao svakodnevna terapija. Njena antioksidacijska svojstva pomažu u zaštiti kože od opterećenja iz okoliša, a njeni umirujući učinci značajni su pri njegovanju vrlo osjetljive i nadražene kože (nakon depilacije, brijanja, estetskih zahvata, izloženosti suncu, zbog vremenskih promjena itd.).

Mikroskopske ali bogate kapi u raspršivaču okružuju lice i tijelo te štite, umiruju i osvježavaju. Raspršena maglica jednostavno se upija u suhu kožu, tako da nema potrebe za trljanjem, pa je osobito prikladna za osjetljivu i nadraženu kožu.

Termalna voda dostupna je u bočicama različitih veličina od 50; 150 i 300 ml. Odaberite onu koja odgovara baš vašim potrebama i osvježite se u svakom trenutku u kojem vaša koža to zatraži!


Odgovori