Kreni od sebe – napravi ZAOKRET

Trenutno pregledavate Kreni od sebe – napravi ZAOKRET

Živite li život kakav želite ili osjećate da niste na pravom putu ostvarenja svojih potencijala? Nezadovoljni ste i osjećate zamor materijala?! Ako se pronalazite u ovom opisu jedno je sigurno – potreban vam je Zaokret!

Lako reći, ali teško ostvariti mislite?! Radionici pod nazivom “Kako napraviti Zaokret“ cilj je da vas razuvjeri i da vam bude putokaz koji će vas usmjeriti (ili vratiti) na pravi put – put vaše pune realizacije.

Radionice se održavaju pod vodstvom poduzetnice Kristine Ercegović, na lokaciji Zagrebačka cesta 185 a, a sljedeći termin održavanja je subota, 31.08. od 10 – 18h.

Iz sadržaja radionice izdvajamo neke od tema:

  • Živite li život koji želite ili želite napraviti zaokret u nekom smjeru?

  • Kako napraviti željeni zaokret? Pronaći odgovarajućeg partnera, pokrenuti vlastiti posao…

  • što zaista želimo?

  • Kako to možemo postići?

A izdvajamo i komentare polaznika prijašnjih radionica:

“Jako mi se svia energija koja je vladala cijelo vrijeme druženja na radionici. Kristina ima ogromno iskustvo i iako sam prošla dosta radionica/edukacija čula sam jako puno novih zanimljivih stvari. Jedva čekam ostvarenje svojih snova i život koji zaslužujem”
Anja Kodba

“Radionica je bila FANTASTIČNA! Iako sam danas imala ponudu za 3-4 poslovna dogaaja, ova radionica za mene je bila izbor broj 1, tako mi je poručila moja intuicija, i bila je u pravu:-)). Zahvalna sam na ovom iskustvu i radujem se novim susretima. Vidimo se!… Nije prošlo ni 3 dana od radionice, zaokret se već dogodio!!”
Željka Barišić

“Radionica je bila zaista obnavljajuća, nabijena prekrasnom, zaraznom pozitivnom energijom, koja nam je neophodna za život. Sve pohvale Kristini i Zaokretu :-). Radionica je odlična i za žene i muškarce :-)”
Goran i Sanja, bračni par iz Zagreba

Cijena radionice je 500 kn + PDV*, broj sudionika je ograničen na 10.
* Cijena uključuje materijale, ručak, piće i grickalice.

Svi detalji su na www.zaokret.com.

Osigurajte svoje mjesto najkasnije do srijede 28.8. i prijavite se na kristina@zaokret.com

Pratite i blog Zaokreta na: www.zaokret.blog.hr gdje vas čekaju zanimljivi i korisni članci od kojih izdvajamo niže navedene:

  • Kako napraviti Zaokret

  • Sve je na prodaju

  • Kako pokrenuti svoj biznis i

  • Kako preboljeti razvod


Odgovori