Kozmetika Afrodita: 3 favorita protiv celulita

Kozmetika Afrodita: 3 favorita protiv celulita

Kozmetika Afrodita, uz pomoć prirodnih aktivnih sastojaka, više od 40 godina uspješno pobjeuje celulit. Na temelju mjerljivih rezultata i iskustva brojnih zadovoljnih potrošačica preporučuje tri anti-cellulitna proizvoda iz svoje palete s dokazano vidljivim rezultatima.

CECROPIA POWER+ GEL ZA SMANJENJE CELULITA 3 u 1

S izrazitim učinkom hlaenja na koži jednostavno i vidljivo rješava problem celulita. Lagana, nemasna tekstura brzo se upija u kožu te djeluje s inovativnom kombinacijom prirodnih sastojaka cekropie, niacinamida, tigrove trave, bodljikave veprine i koštica crvenog groža. Zbog intenzivnog učinka hlaenja ugodno djeluje na krvotok, smanjuje umor i osjećaj otečenih, umornih nogu.

GARCINIA STRONG KREMA ZA SMANJENJE CELULITA 3 u 1

Sa snažnim učinkom grijanja na koži uklanja i najtvrdokorniji celulit, stimulira odvoenje vode i toksina iz kože te oblikuje tijelo. Krema se brzo upija u kožu i djeluje inovativnom kombinacijom prirodnih sastojaka garcinie i eteričnog ulja naranče. Vidljivo povećava glatkoću i čvrstoću kože. Preporučuje se u borbi protiv tvrdokornog celulita i ženama kojima odgovara osjećaj grijanja na koži.

PITAYA ACTIVE KREMASTI GEL ZA SMANJENJE CELULITA &; OPSEGA TIJELA 3 u 1

S aktivnim učinkom preoblikovanja tijela smanjuje opseg trbuha, bedara i bokova, učinkovito reducira celulit, ograničava razvoj novih masnih stanica te pomaže kod aktivnog preoblikovanja tijela. Kremasti gel djeluje sa snagom prirodnih sastojaka pitaje, svetog lotosa, graška i vitamina E. Kremasti gel odlikuje iznimno aktivna njega kože – koža je nakon nanošenja napeta i svilenkasto mekana na dodir.

Djelovanje sva tri navedena anti-celulitna proizvoda udvostručiti će svakodnevna uporaba aroma čarapa s gaćicama za masažu.

AROMA MASAŽNE ČARAPE protiv celulita

Aroma masažne čarape Kozmetike Afrodita parfimirane su prirodnim uljima grejpa i geranije. Pospješuju cirkulaciju kože i aktiviraju protok limfe, povećaju prodiranje i učinkovitost sastojaka iz anti-celulitnih gelova i krema te oblikuju tijelo od prsiju prema dolje. Preporučljivo ih je nositi tijekom cijele godine. Na raspolaganju su u crnoj boji i u tri veličine (36-40, 42-46, 48-52), umanjuju osjećaj teških i umornih nogu, a stalnom uporabom smanjuje se opseg tijela i do 3 centimetra.

Odgovori