Keune linija So pure Natural Balance

Trenutno pregledavate Keune linija So pure Natural Balance

Tvrtka Keune Adriatic i bio&;bio trgovine nedavno su medijima predstavili novu prirodnu liniju za njegu kose So Pure Natural Balance, koja se nalazi u ekskluzivnoj ponudi bio&;bio trgovina, Keune dućana i frizerskih salona.

 
Suradnja Keune Adriatica i bio&;bio trgovina vrijedan je poslovni projekt gdje je poseban naglasak stavljen na prirodne vrijednosti i filozofiju koja objedinjuje Keune So Pure liniju i bio&;bio, a to su visoki standardi organskog uzgoja temeljeni na etičkim i ekološkim principima.
 
Keune So Pure  linija nastala je nakon dugogodišnjeg istraživanja, a u njoj se nalazi više od 30 biljnih ekstrakata i eteričnih ulja. Filozofija proizvoda fokusirana je na poboljšanje općeg stanja kose i bazira se na potpuno biljnim sastojcima i eteričnim uljima. Upotrebom ovih preparata, a zahvaljujući utjecaju biljnih ekstrakata, vlasište postaje zdravo, a kosa sjajna.
 

Ženska posla su za dvije najbrže čitateljice osigurala poklon Keune-a  i to proizvod Moisturizing Over night repair iz hidratantne linije na bazi ylang-ylanga i palmarose koja hidratizira kosu i uspostavlja ravnotežu izmeu suhe kose i vlasišta. Dovoljno je da nam na mail redakcija@zenskaposla.hr pošaljete odgovor na pitanje koje glasi: Gdje se sve mogu kupiti proizvodi iz nove Keune linije proizvoda So pure Natural balance? Čekamo Vas!
 
 

Odgovori