Kate Almighty – novi modni brend za prave super junakinje

Trenutno pregledavate Kate Almighty – novi modni brend za prave super junakinje

Poznata hrvatska dizajnerica Katarina Džale, predstavila je novi modni brend ‘Kate Almighty’ koji je nastao kao odgovor na ubrzan i dinamičan način življenja koji nerijetko podrazumijeva izmjenu nekoliko odjevnih kombinacija tijekom dana. Dizajnerici Katarini Džale je tijekom stvaranja ovog brenda bila želja omogućiti ženama da postanu super heroji i kroz odjevne predmete triju linija “Kate Almighty“ – casual, dance i naked, izraze svoje pravo ja.

Katarinine tri linije nude sljedeći odjevni asortiman:

Casual

  • pamučne i viskozne haljine krojene da prate liniju tijela
  • majice bez printova koje se mogu nositi i na posao, zanimljivog kroja, koje prate liniju tijela
  • tajice s printom nosive u kombinaciji s laganijim pamučnim sakoima i vestama

Dance – odjeća koja se lako transformira iz odjeće za šetnju po gradu u odjeću za vježbanje

  • tajice, majice, trikoi širokih udobnih krojeva koji omogućuju slobodno kretanjgornji dijelovi trenirki ukrašeni ponekom šljokicom i s puno zatvarača

Naked – linija za izlaske, topovi, majice i haljine od lycre i viskoze

“Kate Almighty“ modni brend omogućuje ženama da se u sportskoj odjeći istovremeno osjećaju seksi i ženstveno, a filozofija brenda glasi: “Tražite više od sebe!“.

Tijekom predstavljanja novog modnog brenda, poznata hrvatska fotografkinja, Matea Smolčić Senčar, izložbom fotografija inspiriranih filozofijom ‘Kate Almighty’ približila je uzvanicima novi modni brend. Svoje vienje svemoćnih žena koje od sebe traže više i svojim odjevnim stilom poručuju tko su video uratkom je okupljenima pokazao Dino Senčar.

“Žene su danas uistinu super heroji! Ponekad se pitam kako uspijevaju držati sve konce u rukama bilo da pričamo o poslu, brizi za djecu ili druženju s dragim osobama. Kako stignu to sve, a istovremeno ostati svoje, posvetiti se sebi? Žene svakog dana dokazuju da su super heroji! Katarina je stvorila brend koji odgovara potrebama suvremene žene i omogućuje im da budu svoje, izraze se kroz odjeću te osjećaju sjajno u svojoj koži“, izjavila je poznata pjevačica Ivana Banfić.

Modne kreacije “Kate Almighty“ okupljeni su imali vidjeti tijekom modnog performansa te je doživjeti baš onako kako ju je zamislila dizajnerica – u pokretu.

Tom prilikom predstavljen je i web shop www.katealmighty.com na kojem se mogu naručiti proizvodi sve tri linije brenda: casual za svakodnevne kombinacije, dance linije koja se lako transformira iz odjeće za šetnju po gradu u odjeću za vježbanje te nude linije namijenjene ženama koje vole izlaske tijekom kojih će ostati zamijećene.

Zaštitno lice brenda i pjevačica grupe Flyer, Petra Kožar oduševljena je kreacijama Katarine Džale o kojima je rekla: “Živim brzo i potrebna mi je odjeća u kojoj mogu izgledati prikladno odjevena ma u kojoj se situaciji našla. Potrebna mi je odjeća u kojoj ću dobro izgledati tijekom naših glazbenih probi, kada jurim na sastanke, ili ispijam kavu s najdražim kolegicama, a i u kojoj ću bezbrižno moći produžiti na obožavani mi sat yoge. Volim sportske linije, ali mislim da u široko krojenim trenirkama moja ženstvenost ne dolazi do izražaja i zato sam oduševljena brendom ‘Kate Almighty’. Mogu biti u pokretu cijeli dan, a i dalje se osjećati sigurnom u sebe. To je ono što većina žena želi“.


Odgovori