Kao ja, kao ti – nova kolekcija Simplicity iz Gorenja

Kao ja, kao ti – nova kolekcija Simplicity iz Gorenja

Iz Gorenja stižu opet dobre vijesti – naime, nova kolekcija Gorenje Simplicity hvali se superlakim upravljanjem, ‘pametnom’ tehnologijom koja se prilagoava vašim navikama i suvremenim dizajnom. Skladno dizajnirani aparati prepoznatljivi su po čistim linijama i minimalizmu, uredno upakiranima u prokušani i provjereni “simplicity” stil. Elegantna crna ili bijela staklena dorada stvara funkcionalnu simbiozu stakla i metala koja će se savršeno uklopiti u svaki moderno namješteni stan.

Nova kolekcija aparata bijele tehnike uključuje suvremene pećnice, vrhunske ploče za kuhanje i kuhinjske nape, hladnjake s jedinstvenom adaptivnom tehnologijom, ugradbene perilice posua s dekorativnim vratima koje daju sjajne rezultate, snažnu perilice i sušilicu rublja s pametnom senzorskom tehnologijom. Kolekcija Gorenje Simplicity nudi tehnološki napredne dizajnerske aparate po pristupačnoj cijeni.

Kolekcija Simplicity namijenjena je svima koji žele dizajnirati svoj životni prostor na svoj način, stoga je i moto ove linije: “nemojte se prilagoavati aparatima, neka se aparati prilagode vama”.

Na prvi pogled, aparati kolekcije Gorenje Simplicity osvajaju izgledom, ali i mnogim prednostima. Bit ćete posebno oduševljeni jednostavnim i logičnim rukovanjem sa samo jednim gumbom kojega podržava napredna adaptivna tehnologija. Najnapredniji aparati Simplicity memoriraju vaše osobne postavke programa kuhanja, pečenja, pranja i sušenja. Puki dodir ili okret gumba dovoljan je vašim pametnim pomoćnicima da pozovu i pokrenu vaše omiljene postavke. Jednostavno.

Odgovori