Južnoafrička Republika

Južnoafrička Republika

Feel like a King in a Zulu Kingdom, u pokrajini KwaZulu Natal

U organizaciji meunarodne tvrtke TCME touristic concept marketing &; events international održan je B2B event sa glavnom temom Južnoafrička Republika, pokrajina KwaZulu Natal.

Predstavnik Turističke zajednice KwaZulu Natal predstavio je samu destinaciju, a putnička agencija partner Da,da,da kao i partnerska avio kompanija Lufthansa u svom su dijelu prezentacije istaknuli vlastite produkte koji su usko vezani uz turističku djelatnost povezanu sa Južnoafričkom Republikom.

Cilj dogaaja je razvijanje meunarodne suradnje izmeu hrvatskih i južnoafričkih turističkih subjekata, a sami sudionici su se pobliže upoznati s ovom dalekom destinacijom, te s običajima i kulturom Južnoafričke Republike. Dogaaju je prisustvovao i počasni konzul Južnoafričke Republike, gospodin Branko Mikša.

KwaZulu Natal područje je poznato kao domovina plemena Zulu. Regija je bogata prekrasnim prirodnim ljepotama i raznolikošću, kulturnim bogatstvima, avanturama i misterijama.

Sunčana suptropska klima, raznolike aktivnosti kao i izvrsna prometna i smještajna infrastruktura, zajedno sa toplom i srdačnom gostoljubivošću čini ovu destinaciju Južne Afrike domaćom vodećom destinacijom izuzetno popularnom meu posjetiteljima diljem kontinentalne Afrike te rastućom destinacijom na “must-see, must-do” listama pronicljivih putnika.

Za više informacija posjetite www.zulu.org.za

Njemačka aviokompanija Lufthansa, dva najveća Južnoafrička grada, Cape Town i Johannesburg, povezuje sa hrvatskom prijestolnicom, preko Frankfurta ili Muenchena, na dnevnoj bazi. Na ruti za Johannesburg leti najveći putnički zrakoplov Airbus A380, dok na ruti za Cape Town, od sljedeće godine, putnici mogu uživati u novoj Poslovnoj klasi. Do Durbana se moze stići preko Johannesburga i Cape Towna sa Lufthansinim partnerom South African Airlinesom.

Putovanje traje oko 13.5 sati. Ponudu letova po promotivnim cijenama možete pronaći na www.lufthansa.com .

Putnička agencija Da,da,da posreduje u kreiranju povoljnih individualnih putovanja za sve destinacije svijeta pa tako i za Južnu Afriku. Svojim putnicima pružaju sljedeće usluge: povoljne avio karte za sve destinacije svijeta, smještaj svih kategorija, putno zdravstveno osiguranje, savjete prije i za vrijeme putovanja, aranžmane u manjim grupama od individualnih, obiteljskih, poslovnih do avanturističkih, ponude bračnih putovanja, rent-a-car u inozemstvu, izlete u inozemstvu. Više na: www.dadada.hr .

Dogaaj je bilo moguće popratiti uživo putem live streaminga https:/streaming.hr/tcme koji omogućuje video servis Streaming.hr, a video je i dalje dostupan na istom linku https:/streaming.hr/tcme .Odgovori