Jacobs Monarch literarni natječaj za najbolju kratku priču

Trenutno pregledavate Jacobs Monarch literarni natječaj  za najbolju kratku priču

U tebi spava neotkriveni pisac? Tvoj literarni talent čeka da bude otkriven? Onda je ovo savršena prilika! Probudi ga uz Jacobs Monarch i pokaži da si pravi aromajstor pera. Napiši kratku priču na temu zbližavanja – i objavi je na Jacobs Monarch Facebook stranici.

Natječaj Nai uru za literaturu, koji organiziraju Jacobs Monarch i Izdavačka kuća Profil, nastavljen je na najljepši i najinspirativniji način – kreativnim natječajem za najbolju kratku priču. Tako će se svi koji su dosad uživali u čitanju i lijepim razgovorima o knjigama i sami moći okušati u pisanju. A možda i pobijediti, i to uz pomoć i savjete jednog od naših proslavljenih autora, Zorana Ferića.

Ovaj kreativni natječaj za kratku priču traje još par dana, točnije do 10.5. svi zainteresirani mogu objaviti svoje radove na FB stranici Nai uru za literaturu (httpss:/www.facebook.com/nadjiuruzaliteraturu). Pisce amatere koji će se naći u užem izboru biraju FB članovi koji mogu glasovati i komentirati objavljene radove.

Pisci amateri ulaskom u uži izbor dobijaju mogućnost da se susretnu s proslavljenim piscem i razmjene aromagične ideje i kvalitetne savjete koji će im pomoći u doradi njihovih literarnih djela. Potom će tročlani stručni žiri izabrati pobjedničku priču, a imena troje nagraenih autora bit će objavljena u sklopu Europskog festivala kratke priče u Zagrebu. Najkreativnijima će pripasti ne samo slava, nego i vrijedne novčane nagrade od tisuću, dvije ili tri tisuće kuna, Jacobs Monarch poklon paketi i čast da njihova djela komentira poznati hrvatski pisac Zoran Ferić.

Pozivamo sve zainteresirane da se prepuste mašti, iskušaju svoj literarni talent i pošalju (postave na našoj stranici) svoju priču. Titulom pravog majstora pera moći će se ponositi kandidat čija priča bude najviše odisala aromagijom koja zbližava ljude. Sretno!
Više informacija naći ćete na httpss:/www.facebook.com/nadjiuruzaliteraturu

Odgovori