Izložba Straight to r’n’r

Trenutno pregledavate Izložba  Straight to r’n’r
Karlovac je bio izvrstan domaćin izložbe STRAIGHT TO R’N’R, no TOUR se nastavlja. Prije “morskih” ljetnih destinacija, Zagreb se nakon punih šest mjeseci ponovo uželio ove izložbe – za sve Zagrepčane koji su u prosincu propustili priliku da izložbu STRAIGHT TO R’N’R /OBJEKTIVOM U ROCK’N’ROLL vide u Zagrebu – evo im nove prilike!
Konceptualna izložba koncertnih fotografa Anastazije Vržina i Željka Jelenskoga vratila se nakratko u Zagreb i to u sami centar grada na “špici” br. 2, gornjogradskoj žili kucavici društvenog života Zagreba – u Cafe Melin ( Kožarska 19).
Izložba će u “Melin” Cafeu biti otvorena sve do 15. lipnja nakon čega će malo na godišnji odmor – ali samo do početka Terraneo festivala u šibeniku kada se seli u Galeriju Gradske knjižnice! Izložba je prodajnog karaktera – fotografije se mogu kupiti kupiti po cijeni od 900 kn/set (set – dvije slike jednog izvoača od oba autora).
Kolekcija STRAIGHT TO R’N’R sadrži setove: svaki po dvije fotografije jednog izvoača s istog koncerta od oba autora (Jelenskove u crno bijelog tehnici, a od Vržine u koloru), 20 velikih glazbenih zvijezda: Arcade Fire, Billy Idol, Darko Rundek, Deathstars, Iggy Pop, Jon Bon Jovi, Joe Cocker, Lenny Kravitz, Parni Valjak, Roger Waters, Richie Sambora (Bon Jovi), Santana, Sade, Shakira, Skin (Skunk Anansie), Massimo, The Bambi Molesters i Tarja Turunen (ex-Nightwish).
STRAIGHT TO R’N’R” TOUR:
ZAGREB – 8.6. – 15.6. Cafe “Melin” Kožarska 19/Tkalčićeva
šIBENIK – 6.8.-13.8. Galerija Gradske knjižnice
PAG, Povljana – 14.8.-5.9. Cafe-galerija “Vagabundo”
SISAK – 7.9.-28.9. Galerija Siscia Obscura
SAMOBOR – 26.10. – 26.11. Gradska knjižnica Samobor
ZAGREB – siječanj 2013. Knjižnica Prečko – završetak turneje

Odgovori