Izložba slika u Arena centru

Izložba slika u Arena centru
Arena centar vas poziva na otvorenje izložbe slika “Blogerice nose modnu povijest“ umjetnice Ivane Mrčele, koje će se održati danas, 28.lipnja s početkom u 17.30 sati na prvom katu Arena Centra u lokalu u neposrednoj blizini trgovine DiCaprio.

Mrčelini portreti putuju kroz vrijeme i podsjećaju nas na važne trenutke prošlog stoljeća koji su promijenili modu u regiji i svijetu. Autorici su kao modeli poslužile domaće modne blogerice – natjecateljice ACBC-a, sada stavljene u uloge u kojima je njihov izgled spojen s originalnom pozom i odjećom uloge koju prikazuju. Modnim su blogericama dodijeljene redom ženske uloge iz povijesti mode te nas na taj način još jednom podsjećaju da su i tamo ostavile dubok trag.

U sklopu otvorenja izložbe bit će proglašena i pobjednica prvog hrvatskog speed shopping natjecanja, Arena Centar bloggers challengea. U finalu su se natjecale blogerice Ljupka Tanevska i Matea Martek, a samo jedna od njih osvojit će nagradno putovanje u Veneciju te niz poklona zakupaca Centra.

Odgovori