Izlazi novi broj časopisa Ženska posla

Trenutno pregledavate Izlazi novi broj časopisa Ženska posla
Drage naše čitateljice!
Sutra je petak – službeni početak vikenda i konačno – sunce! A sunce nek vam svane i kad na kioscima ugledate novi broj vašeg omiljenog časopisa!
Na naslovnici vas čeka najduhovitija darkerica Rujana Jeger, koja otkriva zašto već godinama ‘hoda po rubu’, oštra na jeziku gotovo kao i na peru…
Ne manje važan u ovom nam je broju i intervju s velikom Anom Žube, nepravedno zapostavljenom, ali ne i zaboravljenom kraljicom ljubića i ženske štampe – o ženama, ureivačkoj politici u Vjesniku, ženskom tisku, ljubavi i životu…pravo nadahnuće!
Zatim smo razgovarali sa Zdenkom Mišurom, ravnateljicom Gradskog kazališta lutaka Split, hrabrom ženom koja vjeruje podjednako i u kulturu i u djecu, u rad i u kreativnost.
Saznajte sve o kupaćim kostimima i kupačicama koje su ih nosile – otkad smo se prvi put skinule u javnosti ( doduše u kostime dugih rukava i nogavica) do današnje ponude u trgovinama.
Pripremite se s nama za London – saznajte kako odvesti klinca u London tako da se odlično zabavi a i da vi uživate…a u školi stila pročitajte što je taj famozni ‘engleski stil’.
Kad smo već kod putovanja razgovarali smo sa svjetskim putnikom, fotoreporterom i putopiscem Davorom Rostuharom u povodu izlaska njegove nove knjige Degustacija slobode koja pokušava demistificirati putovanje, ali u isto vrijeme vas nadahnuti da na njega krenete.
Tu je, uz kavu, opet predivan tekst Julijane Matanović koji će dirnuti u srce sve koji su ikada imali neku tajnu ljubav, a za dobro raspoloženje nakon toga će se pobrinuti Zoran Happ koji vam je pripremio pravu gurmansku peripetiju. Zoran Pongrašić pak razmatra tko je zapravo bog (barem u kući…), a Viki se… joooj!.. depilira.
Ima tu još puno toga, ali umjesto da ‘skrolate’ na kompu, radije se zavalite u naslonjač i – uživajte!
I naravno, ne zaboravite nam pisati: što vam se svia, a što ne, što biste željele pročitati, što su vaša Ženska posla!?

Vaša redakcija

Odgovori