Izašao novi broj časopisa Ženska posla

Izašao novi broj časopisa Ženska posla

Ako vas politika i ne zanima, sigurno znate tko nam je ministrica zaštite okoliša i prirode – Mirela Holy nametnula se osebujnim stilom – modnim, ali i političkim. Otvorena, odlučna, slobodnih i naprednih nazora – u našem intervjuu pročitajte što (sada) misli o svom mandatu i planovima, kako se nosi s kritikama, zašto gotovo svake godine ide na Pride, ali i što voli čitati, zašto ne vjeruje u brak i zašto je odustala od karijere modne dizajnerice.

Kako 22. travnja obilježavamo Dan planete Zemlje, imamo ekologije koliko voliš: pozivamo vas na akciju Zelena čistka – Jedan dan za čisti okoliš, predstavljamo knjigu Svijet bez nas, donosimo sve o prirodnoj kozmetici s izborom deset sjajnih prirodnih proizvoda s kojima ćete biti lijepi, čisti i mirisni – i zdravi! – od glave do pete!
Naravno, travanj je i (krajnje) je vrijeme da izaemo van, krenemo u prirodu, a ako ste u gradu, najbolje što možete za sebe učiniti je da sjednete na bicikl! Stoga pročitajte puno o biciklistima, kod nas i u svijetu…
Od 23. do 30. travnja održava se u Zagrebu Queer festival – sjajan povod da popričamo o homoseksualnosti u prvom licu – dušu nam je otvorila Zagrepčanka s berlinskom adresom i podijelila s nama iskustvo iz oba grada.
Razgovaramo s Draženom Ilinčićem i umjesto horoskopa čitamo njegove Najkraće priče.
Kad govorimo o ‘drukčijima’, pročitajte i naš prilog o invalidima, nakon kojeg ćete se vjerojatno zapitati tko je od nas zapravo drugačiji…
Riješite se celulita, odjenite veselo i elegantno chic i upoznajte Alex Dojčinović.
U školi stila govorimo o cvijeću i što cvijeće govori…
Nikako ne zaboravite naše kolumne – Viki praši na biciklu (sve zbog tih muških bajkica…), Pongrašić ureuje stan po feng shuiju, Happ piše Manifest, a posebno smo ponosni što od ovog broja za nas piše, kao i uvijek nadahnuto i nježno, Julijana Matanović, i to o kavi, uz kavu!
Ako vam je već dosadilo čitati o čemu sve pišemo u novom broju – znajte da to nije sve! Čeka vas još mnogo toga, zato najbolje, časopis u ruke i ugodno čitanje.

Odgovori