Izašao novi broj časopisa Ženska posla

Trenutno pregledavate Izašao novi broj časopisa Ženska posla
Drage naše čitateljice,
S ponosom najavljujemo da danas na kioske izlazi naš ljetni dvobroj upotpunjen mirisnim poklončićem iz Dovea i antiljubićem naše web kolumnistice Rozi Kugli.
Osobito smo sretne što nas je opsežnim intervjuom nakon dugo vremena počastila prvakinja Drame zagrebačkog HNK Alma Prica. Premijera Euripidove Medeje u režiji Tomaža Pandura na ovogodišnjim Dubrovačkim ljetnim igrama bila je povod razgovoru no Alma nam je ispričala ponešto i o nekim drugim ulogama, o kazalištu, o životu, o svojim tišinama i snovima…
Na intervju s Almom Pricom nadovezuje se i onaj s Tomažom Pandurom, slovenskim redateljem sa španjolskom adresom koji ove godine po prvi puta režira u Dubrovniku iako kaže kako su ga upravo Dubrovnik i predstave koje je gledao na Lovrijencu odredili kao redatelja.
Je li ljeto godišnje doba za odmor ili akciju, kako da napunite baterije, otputujete u nepoznato, doživite avanturu i uz sve to pripazite na svoje tijelo i dobar osjećaj pišu Jadranka Boban Pejić i naša urednica Nataša Ozmec. Uz obilje dobrih savjeta o prehrani s naglaskom na namirnice koje hlade. Kao poseban specijalitet najavljujemo Koktel Ženska posla!!!
Ukoliko vam to neće biti dovoljno – Razglednica posvećena povijesti sladoleda te nekoliko predivnih recepata za ovu kraljevsku slasticu, trebalo bi zadovoljiti i najizbirljivije meu Vama..
U rubrici Jedna od nas predstavljamo Sandru Babac- uspješnu i hrabru mladu poduzetnicu koja će, sigurni smo, svojim pozitivnim stavom nadahnuti mnoge od Vas a uživat ćete i u reportaži prave avanturistica Tatjane Tetuš šutej koja je s Hrvatskom čigrom, našom najpoznatijom jedrilicom, prejedrila pola svijeta…U Putopisu vas vodimo na Siciliju, a posjetit ćemo i olimpijski London- ovoga puta kroz ekologiju i dizajn.
Naš novi suradnik dr. Nenad Korkut pisao je o Karlu Lagerfeldu – glavnom dizajneru i kreativnom voditelju čak tri modne kuće: Chanel, Fendi i Lagerfeld galery; u Recesijskom ormaru dizajnerica Ana Gudelj Marić nudi nekoliko “morskih“ ideja kojima ćete jednostavno osvježiti neke stare komade, a iz dijela posvećenog kozmetici izdvajamo stranice posvećene kosi te nove ljetne mirise…
Uz našu staru i (ne)umornu kolumnisticu Viki Vekslić tu su i Julijana Matanović, Zoran Pongrašić, Zoran Happ…
Uostalom, ne možemo Vam reći baš sve..Ponešto biste trebali otkriti i sami.
Uživajte u ljetu i čitajte svoja Ženska posla!

Odgovori