Iluzionist

Trenutno pregledavate Iluzionist

Upoznala sam ga prije nekoliko mjeseci na jednoj svadbi. Bila je to, kak’ se veli, ljubav na prvi pogled. Odmah smo si kliknuli, kemija je bila nevjerojatna. Ubrzo smo započeli vezu i sve je bilo idilično. On doduše nije iz Zagreba, ali viđali smo se svaki vikend, nije mu bio problem dolaziti k meni, a i ja sam njega nekoliko puta posjetila, čak sam mu i roditelje upoznala. Chatali smo i dopisivali se po čitave noći i tako smo se još više upoznali, zbližili. Gotovo nismo imali tajni jedno pred drugim. On mi je čak natuknuo kako razmišlja o preseljenju…

I onda se odjednom, bez riječi objašnjenja, više nije pojavio. Naravno da sam po cijele dane sjedila na telefonu pokušavajući ga dobiti, slala bezbrojne poruke, pokušala odgonetnuti (i još pokušavam) što se to dogodilo. Nije mi dao nikakvo objašnjenje, samo mi je kratkom porukom (nakon bezbroj neodgovorenih poziva) napisao kako trenutačno ima problema i da će mi se javiti kada ih riješi.

Moje su ga prijateljice isto zvale telefonom, i njima se uvijek javljao. Zbunjena sam i ne mogu dokučiti što se dogodilo. Njegovo me ponašanje potpuno izbacilo iz takta. Ili plačem ili sam bijesna, sve vrijeme pitam se što se zapravo dogodilo jer ne razumijem zašto je tako naglo, bez objašnjenja, nestao?

****

Svaka žena, ili barem 99% njih, mogla bi vam ispričati priču o savršenu muškarcu koji je u jednom trenutku iz nekih neobjašnjivih razloga nestao/nije se pojavio/zaboravio nazvati/zaboravio da su se ikada upoznali, a kamoli nešto drugo.

Puno sam mozgala o neobičnoj atrofiji sivih moždanih stanica koja pogađa muškarce svih dobnih skupina i zaključila da se takvi muškarci furaju na onoga slavnog iluzionista. Prvo izazovu neobjašnjive čarobnjačke osjećaje, poput leptirića i lebdjenja na oblacima zanosa i sreće, a onda PUF!

Čiribu, čiriba i nestanu!

Iz životnih priča poznato je da muškarci nestaju u svim fazama.

Nakon upoznavanja, prvog čvenga, vrhunskog seksa, idiličnog vikenda, godišnjeg odmora, prije krucijalnih odluka tipa zajedničko stanovanje, vjenčanje, djeca…

Simptomatično je i to da muškarac obično nestane kad osjeti da očekujete više nego što on može dati. Konkretno, možda se osjeća krivim jer je kod vas stvorio neka očekivanja koja nije u stanju ispuniti (npr. preseljenje).

Kad muškarac nestane, budite sigurni da nije dobio udarac u glavu i zato izgubio pamćenje. Isto tako nije naodmet napomenuti da se takvi čarobnjaci ponovo pojave, misteriozno kao što su i nestali! Obično kada ga napokon prebolite ili upoznate nekoga.

Ako se ponovo pojavi, zasigurno će opet izvesti jedan od svojih trikova.

by Rosie Kugli

 

Odgovori