ILLAMASQUA i studenti TTF-A za večer baroknog kostima u MUO

Trenutno pregledavate ILLAMASQUA i studenti TTF-A  za večer baroknog kostima u MUO

Izložba Večera u Emausu – remek djela jednog od najvećih slikara baroka, Michelangela Merisija da Caravaggia, popraćena je u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu modnom revijom “Večer baroknih kostima“ studenata Tekstilno Tehnološkog fakulteta u Zagrebu koji su posjetitelje, uz make-up brend Illamasqua, poveli u uzbudljivi barokni svijet baršuna, svile i čipke.

Foto: Vedran Benović

Dok su studenti II. godine prediplomskog studija Modnog dizajna i studenti diplomskog studija kostimografije na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu mjesecima unaprijed pažljivo pripremali barokne kreacije od skice do gotovih kostima, prilikom ošminkavanja modela studenti Marija Koprtla, Mihaela Mirković i Marko Ćaćić uživali su superviziju make-up artistice Ivane Bilandžije Billy:

“Nama u Illamasqui je iznimna čast sudjelovati na Večeri baroknih kostima povodom izložbe jednog od najvećih slikara svih vremena, a posebno baroka, Carvaggia. Ohrabrili smo mlade talente da putem make up-a javnosti prenesu dah jednog toliko uzbudljivog i izražajnog povijesnog razdoblja kao što je barok. Nije tajna da je život spomenutog slikara koji je promijenio i odredio tijek umjetnosti obilježen ne samo slikom “Večera u Emausu“ već i konfliktima, ubojstvima i tučnjavama. Stoga nam je bio imperativ kroz Illamasquine palete podsjetiti na veselije boje i teksture života.“

Foto: Vedran Benović

Za savršeni Baroque look trebat će vam:

  1. Skin Base tekuća podloga svijetlih tonova broj 1, 2 ili 3

  2. Rumenilo u kamenu Intrigue i Disobey za kontur i highlight

  3. Transluscentni puder u prahu 010

  4. Ruž Sangers ili Rumenilo u kremi Devour

  5. Rumenilo u kamenu Hussy

Odgovori