Ideja za čistu peticu

Trenutno pregledavate Ideja za čistu peticu

Sama po sebi ljepota nije čudo ali svakako čini čuda. To dobro znaju Sunčana Seletković, stručnjakinja za fitnes i pravilnu prehranu i Ljiljana Perkov, vlasnica kozmetičkog salona Dora98. Ove su dvije uspješne poslovne žene udružile svoje znanje, iskustvo i ideje, te pokrenule projekt pod nazivom “Linija za 5“. Riječ je o cjelovitom programu koji se sastoji od individualiziranog plana treninga i pravilne prehrane, s ciljem oblikovanja tijela i oslobaanja od celulita. I sve to uz doista malo truda i minimalan utrošak vremena.

Piše: Snježana Krčmar

Ključ u rukama

Mnoge žene žele poboljšati svoj izgled, živjeti i hraniti se zdravije, te smanjiti tjelesnu težinu. No, zbog viška obveza i nedostatka slobodnog vremena, a često i manjka motivacije, mnogi od njih taj cilj stavljaju u maglovitu “jednog dana kad budem imala vremena“ točku u budućnosti, do koje se nikada ne stigne. Problem je takoer u tome što ne odgovara svim ženama isti način prehrane, vježbanja i njege tijela. Svaka osoba, njene potrebe i način funkcioniranja njenog tijela su jedinstveni. Stoga univerzalni savjeti često ne pomažu, ili tek djelomično.

Riječi kojima bi se najbliže mogao opisati koncept ovog programa su “ključ u ruke“. Njegova jedinstvenost je u tome što se za svaku ženu izrauje individualan plan vježbanja sa prehrambenim smjernicama, te opuštanja i njege tijela. Pored prehrambenih savjeta, svaka žena dobiva i recepte za pripremanje zdravih obroka te kontinuiranu podršku i motivaciju na putu prema zacrtanom cilju.

Svaka korisnica programa “Linija za 5“ može postići savršenu liniju vježbajući 15 minuta dnevno, zategnuti kožu i riješiti se celulita te otopiti masne naslage. Takoer će oblikovati svoje tijelo i dugoročno ubrzati metabolizam i to bez odricanja od omiljene hrane. To je sjajna vijest! Pored toga će oblikovati mišiće, povećati tjelesnu snagu, smanjiti stres te povećati razinu tjelesne energije te na taj način preuzeti kontrolu nad vlastitim zdravljem i životom. Program se nudi u obliku mini, midi i maxi paketa.

Fit mama i ljubiteljica kremica

Sunčana Seletković je strastvena zaljubljenica u fitnes i nutricionizam više od 25 godina. školovala se u Australiji, a po povratku u Hrvatsku neko vrijeme vodila je svoj fitness studio i radila u poznatom fitness centru u Zagrebu. Danas je zaposlena majka i žena koja je razvila svoj sustav vježbanja od samo 15 minuta dnevno, za zaposlene žene i mame s nedostatkom vremena. U svom priručniku “15 minuta dnevno do vitkog tijela“ na jednostavan način iznosi savjete o prehrani i programe treninga koji učinkovito pomažu ženama i mamama da oblikuju svoje tijelo tako da njime budu zadovoljne i dobro se osjećaju. Do saznanja o tome kako žena uz mali utrošak vremena i truda može uistinu ne samo dobro izgledati, već se i dobro osjećati, Sunčana je došla putem vlastitog iskustva. O tome kaže: “Poput mnogih žena iskušala sam cijeli niz dijeta i doživljavala neuspjehe u postizanju željenog izgleda. Tek kada sam počela primjenjivati savjete, koje iznosim u ovom priručniku, moja bitka sa suvišnim kilogramima i masnim naslagama, konačno je završila. Način na koji sada pristupam svojoj prehrani i svom tijelu, ima pozitivan utjecaj na moj život. Ujutro se budim puna energije, s voljom i entuzijazmom obavljam svoje dnevne obaveze i zadatke, i imam dovoljno snage da prebrodim sve probleme koji mi se nau na putu. Od srca to želim i vama!“

Više o Sunčani Seletković i njenim programima možete pogledati na www.budifitmama.hr

Ljiljana Perkov, vlasnica kozmetičkog salona Dora 98 o sebi kaže: “Uživanje u mirišljavim kremicama i pomadicama, kako ih je zvala moja baka, je zasigurno nešto po čemu pamtim svoje djetinjstvo. To je bio moj san koji sam ostvarila. Ne do kraja, jer se snovi djeteta i odrasle žene ipak razlikuju, no na dobrom sam putu prema tome.“

Više od 13 godina postojanja njenog salona na tržištu i preko 1000 klijenata je zavidna brojka koja unatoč kriznim vremenima i dalje raste. Stalno usavršavanje u struci, praćenje trendova u kozmetici dovoljno govore o stručnosti i profesionalnosti usluge salona, a rezultat toga su zadovoljne klijentice. Ljiljana je dugogodišnja trenerica za depilaciju šećernom pastom renomiranog i nagraivanog brenda Pandhy’s. Trenutno je edukatorica na području Hrvatske za prestižne francuske kozmetičke brendove Guinot i Mary Cohr, za što je znanje stekla u Parizu.

Jedan korak do osobne preobrazbe

“Kozmetičke linije za koje sam edukator, koristim i za rad u salonu jer znam da je vrlo važno da klijent ima povjerenje u stručnost terapeuta i kvalitetu proizvoda, te da će svakim tretmanom dobiti željeni rezultat na svojoj koži lica ili tijela. Dora 98 je salon koji gradi jak identitet, surauje s vrhunskim stručnjacima i brandovima, te na taj način pokazuje klijentima svoju profesionalnost“ – kaže Ljiljana. U želji da pomogne u napretku struke, edukaciji i stalnom usavršavanju beauty terapeuta Ljiljana je pokrenula Susret kozmetičara koji okuplja vrhunske predavače u prodajnim, komunikacijskim i marketinškim vještinama, prezentaciju vrhunskih brendova za njegu lica i tijela, te priliku za umeržavanje, druženje i razmjenu iskustava. Više o kozmetičkom salonu Dora98 možete pogledati na www.dora98.hr.

Dakle, želite li imati vitko i čvrsto tijelo, seksi obline te steći osjećaj samopouzdanja i kontrole nad svojim životom, vaša osobna preobrazba je udaljena od vas tek jedan klik računalnog miša ili jedan telefonski poziv. Sunčana i Ljiljana će napraviti program namijenjen isključivo vama, kojime ćete u kratkom vremenskom razdoblju postići liniju za 5.


Odgovori