iBlues predstavio kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2013.

Trenutno pregledavate iBlues predstavio kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2013.

U opuštenoj atmosferi, uz šampanjac i zvukove saksofona, poznati talijanski brand iBlues u centru Zagreba predstavio je novu kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2013., a u dogaanju i najnovijim modnim trendovima uživala su i brojna poznata lica poput Danijele Trbović, Ivane Husar Mlinac, Martine Tomčić, Saše Joke, Tihane Harapin Zalepugin, Kristine Bradač, Vinka Filipića i drugih.

Kolekcija za sezonu proljeće-ljeto 2013. inspirirana je 50-im godinama prošlog stoljeća te obiluje grafikama, printevima i geometrijskim uzorcima koje povezuju boje od jarkih do pastelnih, čineći i ovu iBlues kolekciju jedinstvenom i ženstvenom. Linija Capsula prepuna je lepršavih haljina i ženstvenih kombinezona, dok se u kolekciji Club mogu pronaći jakne i parke idealne za svježa ljetna predvečerja.

iBlues svojim ljubiteljicama nudi sofisticiran izbor odjeće i modnih dodataka koji je uvijek u trendu. Pri izradi se koriste isključivo vrhunski materijali, a posebna pozornost posvećena je originalnim detaljima koji se savršeno uklapaju u glamurozan te istovremeno zabavan stil kojemu svaka IBLUES žena teži. iBlues i iBlues Club kolekcije prvi puta su prezentirane još 1975., a 90-ih godina prošlog stoljeća linije doživljavaju pravi procvat te iBlues postaje samostalan brand u Max Mara grupaciji. Do danas, iBlues je ostao sinonim za moderne žene koje u svoje odijevanje žele unijeti dašak glamura te se pritom osjećati ženstveno i urbano.

Komade iz najnovije proljetno-ljetne kolekcije iBlues potražite u njihovoj prodavaonici u samom centru Zagreba, na adresi Preradovićeva 4.


Odgovori