I zrela koža može biti idealna – NEOVADIOL MAGISTRAL

Trenutno pregledavate I zrela koža može biti idealna – NEOVADIOL MAGISTRAL

Ubrzano starenje kože, opušteni mišići lica, suha i umorna koža bez sjaja samo su neki od utjecaja menopauze na kožu. U tom osjetljivom razdoblju koža traži osobitu pažnju, redovitu i intenzivnu njegu koja će ju učiniti vitalnom i usporiti njeno starenje.

Rezultat 11 godina istraživanja i 12 nastalih patenata je nova generacija njege za lice koja pruža intenzivnu ugodu i oblikovane crte lica.

Hormonsko starenje i menopauza za kožu predstavljaju velike promjene. Zahvaljujući znanstvenim otkrićima i istraživanjima Laboratoriji Vichy uspjeli su definirati, razumjeti i unaprijediti dermokozmetičku formulu kako bi postigli do sada nevien stupanj učinkovitosti na zreloj koži. 2001. godine Vichy je po prvi puta predstavio njegu Neovadiol za zrelu kožu pod utjecajem hormonskog starenja. 2013. godine Vichy ide korak dalje: po prvi puta stavlja naglasak na vrlo suhu zrelu kožu, čija se struktura tijekom menopauze mijenja i gubi lipide, čak – 57% gubitka lipida*.

Upravo ti lipidi, posebice omega 3, 6 i 9 igraju dvostruku ulogu u strukturi kože: hrane kožu te joj omogućuju dovoljne količine energije kako bi koža bila gušća i punija. Jedna od primarnih uloga lipida je da spajaju slojeve kože te tako gubitak od 57% zaista izravno utječe na starenje jer koža gubi strukturu i postepeno se opušta. Uz kroničnu suhoću koja je takoer uzrokovana nedostatkom lipida, koža postaje tanja, gubi mekoću i vitalnost te postaje vrlo osjetljiva. Upravo zbog toga ženama u zrelim godinama nije dovoljno samo nahraniti kožu, već joj pružiti aktivnu obnavljajuću njegu.

Linija Neovadiol sastoji se od dnevne njege za preoblikovanje i rekonstrukciju jagodica, ovala lica i vrata, Neovadiol Gf noćne njege za gustoću kože i preoblikovanje lica, prve BB kreme za zrelu kožu – Neovadiol Lumiere te njege za području oko usana i očiju.

Liniju upotpunjuje revolucionarna njega Neovadiol Magistral namijenjena vrlo suhoj zreloj koži.

Neovadiol Magistral hranjivi je balzam usavršen terapijskim uljima za gustoću zrele kože koji hidratizira, hrani i obnavlja vrlo suhu kožu te ju čini mekom i punijom. Bogata tekstura balzama sadrži visoku koncentraciju ulja bez da ostavlja tragove, nemasna je i neljepljiva te pruža izuzetan osjećaj ugode. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, hipoalergen je, bez parabena te sadrži termalnu vodu Vichy.


Odgovori